KAMIONDŽIJE KRENULE PUNIM GASOM: Sve je bilo u znaku broja tri - još 29 koraka do cilja!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

18.08.2024

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako se po jutru dan poznaje...

KAMIONDŽIJE KRENULE PUNIM GASOM: Sve je bilo u znaku broja tri - još 29 koraka do cilja!

Foto: FK FAP Priboj

Fudbaleri pribojskog FAP-a prethodne dve sezone nisu uspevali da se domognu šampionskog pehara u zapadnoj grupi srpkoligaškog karavana i svi u gradu na obali Lima nadaju se da će za njihove ljubimce treća biti i sreća.

 

Tokom prethodne dve sezone popularne "kamiondžije" su morale da pruže ruku prvo Smederevu 1924, a zatim i čačanskom Borcu 1926, a prema mišljenjima mnogih fudbalskih stručnjaka upravo su oni glavni favoriti da slave u takmičarskoj godini koja je tek startovala.

U premijernom meču FAP je na svom stadionu dočekao kraljevačku Slogu, a nakon uvodnih 90 minuta fudbala samo je povećana vera svih u Priboju u krajnji uspeh i konačni plasman u Prvu ligu Srbije.

Oko 500 ljubitelja fudbala prisustvovalo je sjajnoj partiji igrača FAP-a koji su već tokom prvih 45 minuta rešili pitanje pogotka.

Već u sedmom minutumeča viđen je sjajan centaršut Nikole Obućine sa pozicije desnog krila, a najviši u skoku u šesnaestercu Kraljevčana bio je Milan Bojović za premijerni pogodak u novoj sezoni.

Nastavile su "kamiondžije" sa sjjnom partijom u prvom periodu igre, a novi gol viđen je u 34. minutu. Odlično su fudbaleri FAP-a izveli korner, a na prvoj stativi najviši je bio Luka Lazarević koji je loptu u visokom luku poslao u dalji ugao gola Nikole Vujanca.

Ispostavilo se konačan rezultat ovog meča postavio je Veljko Plaznić u nadoknadi vremena prvog poluvremena. Plazinić je ispratio polukontru svoje ekipe i rutinski smestio loptu u mrežu.

 

 

- Srpska liga Zapad, 1. kolo:

FAP (Priboj) - Sloga (Kraljevo) 3:0 (3:0)

Strelci: M. Bojović 7`, L. Lazarević 34`, V. Plazinić 45+1`

Stadion: Gradski stadion u Priboju

Gledalaca: 500

Sudija: Dužan Sretenović

Žuti kartoni: M. pantović, L. Ćirković (Sloga Kraljevo)

FAP (Priboj): Lanović, Miraljemović, Obućina (Dimković), Plazinić, Jovanović (Zoćević), Otašević (Marković), Vukomanović, Todorović (Milosavljević), Lazarević, Milošević, Bojović (Jovanić).

Sloga (Kraljevo): Vujanac, Radović, Vuković (Vučićević), Pantović, Đerković, Jovanović, Gojković, Despotović, Ćirović, Milojković (Miletić), Bogdanović.

U narednoj takmičarskoj rundi fudbaleri FAP-a gostuju Lipolistu, dok će Sloga u Kraljevu ugostiti Takovo iz Gornjeg Milanovca u meču u kojem će pokušati da popravi utisak sa početka sezone.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading