TRILING NOVAJLIJA IZ SUPERLIGAŠKIH KLUBOVA: Igrački kadar je već sada u velikoj meri izmenjen!

Autor:

Sport

30.06.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ozbiljno se radi, što se vidi i po imenima igrača koji stižu.

TRILING NOVAJLIJA IZ SUPERLIGAŠKIH KLUBOVA: Igrački kadar je već sada u velikoj meri izmenjen!

Foto: FK FAP Priboj

Pre godinu dana prvaka su "gledali" sa trećeg mesta, u nedavno završenoj sezoni su to radili sa vicešampionske pozicije, možda je sada vreme da se u Priboju slavi šampionski pehar u predstojećoj takmičarskoj godini.

Republika

Uveliko se vrše pripreme u redovima FAP-a za novu takmičarsku godinu u okviru Srpske lige Zapad, cilj je isti kao i u prethodne dve, plasman u Prvu ligu Srbije. 

Na mesto trenera promovisan je Zoran Kostić, zatim se krenulo sa jačanjem igračkog kadra. Dres Pribojaca zadužili iskusni defanzivac Bogdan Milošević koji je stigao iz Sloge iz Bajine Bašte, napadač Luka Jovanić iz čajetinskog Zlatibora, kao i Ognjen Todorović nekadašnji fudbaler Sarajeva i mostarskog Zrinjskog, a koji u redove FAP-a stiže iz OFK Vršca, dok je krilni napadač Miloš Filipović stigao iz lazarevačke Kolubare.

U toku jučerašnjeg dana uprava je promovisala još tri nova fudbalera, koji će biti na raspolaganju treneru Kostiću za predstojeću sezonu. 

Daris Karisik i Kemal Koničanin su stigli na pozajmicu iz redova Novog Pazara. Daris je prošao sve mlađe kategorije Crvene zvezde i biće veliko pojačanje u odbrani, dok je Kemal defanzivac, koji se najbolje snalazi na mestu štopera.

Na pozajmicu iz još jednog superligaša stigao je i Ognjen Krsmanović, fudbaler sa izrazito napadačkim karakteristikama koji se najbolje snalazi na mestu špica, on je stigao iz ekipe Mladosti Lučani.

Svakako da je uprava napravila odličan potez ovim pozajmicama, reč je o igračima koji dolaze iz superligaških klubova, gde su stekli određeno iskustvo, i sada su spremni da pokažu svoj maksimum u seniorskom fudbalu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading