POVRATAK KORENIMA: Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde se vraća nakon dve decenije - sa njim sve želje postaju dostižne!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

25.06.2024

12:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

IStinska transfer bomba je detonirala nadomak prestonice.

POVRATAK KORENIMA: Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde se vraća nakon dve decenije - sa njim sve želje postaju dostižne!

Foto: Starsport

OFK Mladenovac je prethodne sezone u okviru Beogradske zone ostvario skor od 16 pobeda, četiri remija i deset poraza što je sa 52 osvojena boda bilo dovoljno da se zauzme sedma pozicija na tabeli i obezbedi učešće u četvrtom rangu tamičenja i u sezoni 2024/25.

 

Potajno se u Mladenovcu nadaju da klub može u dogledno vreme stići i do onih ostvarenja od pre nešto više od jedne decenije kada su bili članovi drugog stepena srpskog klupskog fudbala, a u tom cilju pre samo par dana klub je izabrao novo rukovodstvo na čijem čel use našao Bojan Ralić preduzetnik iz Beograda, dok će potpredsedničku funkciju obavljati Goran Milić, a Aleksandar Filipović je izabran na mesto sekretara kluba.

Nakon rukovodećeg kadra, na red je došlo i jačanje i prvog tima, a prava bomba je detonirala u liku Marka Blažića.

Reč je o iskusnom tridesetosmogodišnjem fudbaleru sredine terena koji je prve fudbalske korake načinio upravo u mladenovačkom klubu, a koji je kroz bogatu karijeru između ostalih nastupao za Crvenu zvezdu sa kojom je 2010. godine stigao do trofeja u nacionalnom kupu, a kao internacionalac je nastupao u Slovačkoj, Rusiji, Uzbekistanu, Kazahstanu i Grčkoj.

Poslednji angažman Blažić je imao u redovima novobeogradskog Ušća.

Foto: OFK Mladenovac

Povratak korenima nakon dve decenije - Marko Blažić

 

- Marko Blažić:

Datum rođenja: 2. avgust 1985. godine

Mesto rođenja: Mladenovac

Pozicija u timu: vezni fudbaler

Igračka karijera: OFK Mladenovac (Mladenovac), Polet (Trbušani), Radnički (Novi Beograd), Čukarički (Beograd), Crvena zvezda (Beograd), Ružomberok (Slovačka), Amkar Perm (Rusija), Bunjodkor (Uzbekistan), Atiraj (Kazahstan), Radnički (NIš), AEL Kaloni (Grčka), PAS Lamia (Grčka), Apolon Smirnis (Grčka), Rad (Beograd), IMT (Novi Beograd), Ušće (Novi Beograd)

Reprezentativna karijera: Srbija U-21 (1 utakmica)

Nakon dogovora sa MArkom Blažićem iz redova mladenovačkog kluba su istakli da je ovo prvi korak ka formiranju ekipe kojoj će cilj u narednoj sezoni biti borba za plasman u beogradsku grupu srpskoligaškog karavana i da navijači u dogledno vreme mogu očekivati nove infomarcije vezane za realizaciju transfera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading