ISPISUJU SE NOVE STRANICE KLUPSKE ISTORIJE: Svi putevi vode u Divoš - 90 minuta ih deli od sna! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

10.06.2024

17:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četvratk 13. jun biće zlatnim slovima upisan u analima plavo-belih.

ISPISUJU SE NOVE STRANICE KLUPSKE ISTORIJE: Svi putevi vode u Divoš - 90 minuta ih deli od sna! (VIDEO)

Foto: FK Hajduk Divoš

Fudbaleri Hajduka iz Divoša takmičarsku 2023/24 godinu okončali su na drugoj poziciji Vojvođanske lige Jug sa dva boda manje u odnosu na Slobodu i Donjeg Tovarnika, tako da su put ka trećem stepenu srpskog klupskog fudbala morali da traže kroz baraž mečeve.

U prvom susretu doigravanja za popunu vojvođanske grupe srpskoligaškog fudbala, Hajduk je gostovao na stadionu "kraj Ponjavice" gde se sastao sa ekipom Mladosti iz Omoljice, a krajnji rezultat jasno nagoveštava i konačnog pobednika ovog dvomeča.

Pred oko 1.000 ljubitelja fudbala viđena je tvrda utakmica u kojoj u prvih 45 minuta nije bilo izglednijih prilika, ali gosti u prvom minutu nadoknade vremena prvog perioda igre stižu do prednosti. Nakon asistencije Cvijića, Ugllješić fantastičnim udarcem sa ivice kaznenog prostora uspeva da matira Todorovića koji je paradom samo ulepšao pogodak.

Promene rezultata nije bilo sve do 83. minuta kada je Živković sa 16 metara pogodio stativu, ali je na loptu natrčao Nađ i prosledio je u mrežu za konačni trijumf koji sastavu iz Divoša otvara vrata srpskoligaškog karavana.

- Baraž za popunu Srpske lige Vojvodina, prva utakmica:

Mladost (Omoljica) - Hajduk (Divoš) 0:2 (0:1)

Strelci: Uglješić u 45+1. i Nađ u 83. minutu

Stadion: "kraj Ponjavice", Omoljica

Gledalaca: 1.000

Sudija: Aleksandar Belaković

Žuti kartoni: L. Lukić, Točilovac (Mladost), Jelić (Hajduk)

Mladost (Omoljica): Todorović, L. Lukić, Lunc, Dodić (Starčević), Maksimović (Točilovac), Celin (Jeremić), Vučinić, Vukajlović, Radisavljević, Klještan, Vojnović.

Hajduk (Divoš): Tojagić, Džibrić, Radaković, Jelić, Jević, Mandić, Cvijić (Vojinović), Nađ (Trkulja), Kudrić (Trebovac), Jurišić (Herceg), Uglješić (Živković)

Revanš meč baraža odigraće se u četvrtak 13. juna sa početkom od 17.30 časova na stadionu u Divošu, a čini se da bi sve sem plasmana Hajduka u treći stepen srpskog klupskog fudbala predstavljalo istinsku senzaciju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading