GOREO JE "STARI HRAST": Markovčani proslavili još jednu šampionsku titulu! Cilj za narednu sezonu je potpuno jasan! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

10.06.2024

15:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od naredne sezone u Markovcu se igra srpskoligaški fudbal.

GOREO JE "STARI HRAST": Markovčani proslavili još jednu šampionsku titulu! Cilj za narednu sezonu je potpuno jasan! (VIDEO)

Foto: OFK Napredak Markovac

Fudbaleri OFK Napretka iz Markovca naredne 2025. godine prosslavljaju veliki jubilej devet decenija postojanja, a kao uvod u veliku proslavu, klub sa stadiona "Stari hrast" izborio je plasman u Srpsku ligu Zapad, ali agilno rukovodstvo ne želi da se zadovolji sa navedenim ostvarenjem.

 

Nedavno završenu takmičarsku 2023/24 godinu u okviru Zone Podunavsko-šumadijske, Markovčani su okončali sa skorom od 19 pobeda i po četiri remija i poraza. U odnosu na drugoplasiranu ekipu RSK Rabrova imali su 13 bodova viška, a ostvaren je i gol koeficijent 73:15.

Poslednju takmičarsku utakmicu fudbaleri OFK Napretka su odigrali prvog dana meseca juna kada su na gostovanju u Šetonji remizirali sa domaćim Omladincem rezultatom 0:0, a klub je nakon veličanstvenog ostvarenja priredio i proslavu za koju se svi nadaju da će predstavljati samo uvertiru u ono što Markovčane očekuje naredne sezone.

 

 

Da podsetimo, naša ekipa je nedavno boravila u Markovcu gde je sa prijateljima iz AdmiralBeta uručila vredan poklon klubu u vidu sportske opreme i tom prilikom smo imali priliku da se uverimo u klupsku organizaciju koja je zasigurno na nivou klubova iz znatno viših takmičarskih rangova.

Potpuno je jasno da grupa entuzijasta i zaljubljenika kako u fudbalsku igru, tako i u markovački sportski kolektiv, neće da se zadrži na navedenom ostvarenju i da će se o OFK Napretku iz Markovca pripovedati i u narednim godinama, kada možemo očekivati da se u Markovcu možda zaigra i prvoligaški fudbal.

Treba samo napomenuti da je ovo druga uzastopna šampionska titula OFK Napretka, a već narednog proleća možda ćemo prisustvovati još jednom veličanstvenom slavlju...

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading