"FUDBAL PIŠE DRAME": Novinarka Arenesport u suzama - emocije su je preplavile! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

04.06.2024

08:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neočekivano se ipak dogodilo...

"FUDBAL PIŠE DRAME": Novinarka Arenesport u suzama - emocije su je preplavile! (VIDEO)

Foto: Privatna arhiva/Ana Maričić

Sada i zvanično. Baraž mečevima za popunu superligaškog karavana, okončana je sezona 2023/24, a upravo će treći dan meseca juna 2024. godine ostati upamćen po činjenici da je po prvi put od kako se igra baraž za popunu elitnog ranga srpskog klupskog fudbala, jedna prvoligaška ekipa uspela da sruši dojučerašnjeg superligaša.

 

Prethodnusezonu u okviru Prve lige Srbije obeležile su ekipe OFK Beograda i Jedisntva sa Uba koje su uspele da se direktno domognu elite, a dodatnu priliku za navedeno dobili su Inđija Toyo Tires i Tekstilac iz Odžaka.

I dok u dvomeču između pančevačkog Železničara i zeleno-belh sa "Toyo Tires Arene", dileme nije bilo, prava drama viđena je u mečevima u kojima su se sastali ivanjički Javor i ekipa Tekstilca iz Odžaka.

Prvi meč dve ekipe koji je odigran na novosadskom "Karađorđu", pripao je Tekstilcu minimalnim rezultatom 1:0, a sastav iz Odžaka je i na stadionu "kraj Moravice" uspeo da stigne do prednosti preko Miroslava Markovića u 53. minutu iz jedanaesterca.

Domaćin je petnaestak minuta pre kraj uspeo samo da stigne do šočasnog pogotka, ali je to bilo sve od Ivanjičana, koji će naredne sezone biti deo prvoligaškog karavana.

Scena puna emocija viđena je po okončanju meča. Dok su gosti slavili istorisjki plasman u elitu, novinarka TV Arenasporta Ana Maričić je uzimala izjavu od trenera Javora Radovana Ćurčića, da bi je nakon toga preplavile emocije i očiju punih suza je odjavila prenos.

 

 

Da podsetimo, ekipa "Nižih liga" je nedavno posetila Anu Maričić u Ivanjici kada smo se uverili u maksimalnu profesionalnost ove atraktivne novinarke, ali kao rođena Ivanjičanka svakako nije mogla da sakrije razočarenje ovoseznskim ostvarenjem ekipe iz svog rodnog grada.

Tokom naredne 2024/25 takmičarske godine, na stadionu "kraj Moravice" igraće se prvoligaški fudbal i ostaj da se vidi kada će Ivanjičani uspeti da se oporave od doživljenog šoka.

Fudbalaski klub Javor od naredne sezone biće deo Prve lige Srbije u kojoj su se poslednji put takmičili u sezoni 2021/22 kada su se kao drugoplasirana ekipa, iza novosadske Mladosti GAT, domogli superligaškog karavana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading