SVEČANI PRIJEM: Najveći uspeh u klupskoj istoriji obeležen je u prostorijama opštine! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

24.05.2024

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon 104 godin postojanja, dosanjan je san svih generacija kluba.

SVEČANI PRIJEM: Najveći uspeh u klupskoj istoriji obeležen je u prostorijama opštine! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Jedinstvo Ub

Fudbaleri Jedinstva sa Uba trijumfom na sremskomitrovačkoj "AdmiralBet Areni" nad ekipom Radničkog minimalnim rezultatom 1:0 i matematički su stigli do istorijkog ostvarenja, plasmana u Superligu Srbije.

 

Ekipa je navedenim ostvarenjem obezbedila drugu poziciju na tabeli Prve lige Srbije, mesto koje direktno vodi u elitu, tako da će se od naredne jesni prvi put u svojoj istoriji naći u borbi za bodove sa najboljim srpskim fudbalskim klubovima.

Uoči poslednjeg kola aktuelne takimčarske godine, crveno-beli sa stadiona "Dragan Džajić" stvarili su skor od 19 pobeda, sedam remija i deset poraza, a pred veliku proslavu koja se planira uoči poslednje takmičarske utakmice, fudbalere i rukovodstvo Jedinstva primio je i predsednik opštine Ub Darko Glišić koji je čestitao fudbalerima na najvećem ostvarenju u istoriji kluba a kojem su uručeni i prigodni pokloni povodom ostvarenja koje će zlatnim slovima biti upisamo i u analima opštine.

 

Poslednji ovosezonski takmičarski meč ekipa Jedinstva će odigrati u petak 24. maja sa početkom od 17 časova, a pre same utakmice biće upriličena i kratka proslava, povodom koje se klub obratio jvnosti i kratkim saopštenjem:

- Mole se navijači da u petak 24. maja dođu 20 minuta pre početka susreta sa Smederevom 1924. Pred samu utakmicu održaće se ceremonija dodele priznanja za najbolje pojedince u protekloj sezoni. Takođe, klub će navijačima podeliti lopte sa potpisima igrača koji su izborili plasman u Superligu Srbije.

- Prva liga Srbije, plej-of, 37. kolo:

Jedinstvo (Ub) - Smederevo 1924 (Smederevo)

Stadion: "Dragan Džajić", Ub

Datum: Petak, 24. maj

Početak: 17 časova

Nakon proslave u klubu će se već sada okrenuti ka pripremama za narednu istorijsku sezonu, a prioritet će biti sređivanje sportskog objekta, kako bi on odgovorio zahtevima takmičenja u elitnom rangu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading