KAKAV TRANSFER SRPSKOG TAKMIČARA: Ivan potpisao za Švajcarce

Autor:

Sport

19.10.2024

14:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klub ga već predstavio kao veliko pojačanje.

KAKAV TRANSFER SRPSKOG TAKMIČARA: Ivan potpisao za Švajcarce

Foto: SESE

Ivan Choiv7 Živković potpisao za Lausanne-Sport Esports. Poznati srpski IGL i bivši član iNationa predstavljen je od strane švajcarskog esports kluba putem socijalnih mreža kao  deo novog Counter Strike rostera kome se pridružilo nama nekoliko vrlo dobro poznatih igrača.

Kako je preneo portal Rur.rs, pored Choiva, za tim je potpisao i bivši član BLUEJAYS, najuspešnije makedonske ekipe, Daniel Dan1" Gligorov, bivši član Viperia Slaven AwaykeN Ljubenov i dvojica publici manje poznata igrača Krists msn Kalninš i Brajan ”xReal” Sapin. Organizacija se istovremeno oprostila i od dvojice doskorašnjih članova, SeBreeZa i Fleava.

Choiv je krajem jula ponovo zaigrao za iNation, ali je ubrzo napustio tim, zbog čega je u poslednje vreme bio u potrazi za timom.

- Nisam igrao u timu već nekoliko meseci, nadam se da će sve proći po planu. Vreme je da naporno radimo i ostvarimo naše ciljeve za ovu sezonu! - poručio je Ivan Živković.

Ivan je u septembru 2023. godine imao priliku da se takmiči na internacionalnoj sceni kao kapiten srpske CS:GO reprezentacije na Svetskom esports šampionatu u Rumuniji. Pobedom protiv Uzbekistana na velikoj bini kraj Palate Kulture u Jašiju, Choiv i ekipa su osvojili bronzanu medalju, kao i zasluženu novčanu nagradu od 20.000 dolara. Ivan je pokazao neverovatnu veštinu i umeće kao vođa i nadamo se da je sada konačno pronašao pravo okruženje i da ćemo uspeti da ga vidimo u najboljem izdanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading