ISMEVALI JE ZBOG SIROMAŠTVA, ONA SVIMA POKAZALA ŠTA JE DANAS ZARADILA! Starleta se bacila na unosan biznis, ovo su rezultati mukotrpnog rada!

Autor:

Zabava

19.10.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maca je istakla da je nameštaj u stanu rađen po meri, pa je naglasila raskoš i luksuz koji odiše njenim domom.

ISMEVALI JE ZBOG SIROMAŠTVA, ONA SVIMA POKAZALA ŠTA JE DANAS ZARADILA! Starleta se bacila na unosan biznis, ovo su rezultati mukotrpnog rada!

Foto: ST/Branimir Brana Jovanović

Maca Diskrecija

Starleta Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija, nedavno je iznenadila javnost pohvalivši se na svom Jutjub nalogu da je postala vlasnica prve nekretnine u Beogradu.

Nakon odlaska iz sveta rijalitija, posvetila se radu na sajtu za odrasle, gde ostvaruje izuzetno visoke prihode. Nedavno je snimila video u kom je pokazala svoj luksuzno opremljen stan, ističući posebno kuhinju koja je, kako je rekla, savršenstvo.

Foto: printscreen/RED TV

Maca Diskrecija

 


Maca je istakla da je nameštaj u stanu rađen po meri, pa je naglasila raskoš i luksuz koji odiše njenim domom. Ova nekretnina predstavlja rezultat njenog uspešnog rada na internetu, a Maca je svoju radost podelila sa pratiocima na društvenim mrežama.

Foto: ST/Branimir Brana Jovanović

Maca Diskrecija

 

Iako je javnost upoznala kao učesnicu rijalitija, Maca Diskrecija je poslednjih godina potpuno promenila svoj životni put i posvetila se radu na internetu. Kako je istakla u javnim nastupima, njen otac je poznati i bogati pevač koji ju je napustio pre nego što se ona rodila. Odrastajući uz majku, Maca je suočavala sa teškoćama, a svoju karijeru započela je u svetu rijalitija, gde je otvoreno govorila o izazovima koje je morala da prevaziđe.

Inače, Maca je nedavno bila na odmoru, te je zapalila društvene mreže objavom sa odmora. Naime, ona je pozirala u izazovnom izdanju, te se snimala dok se odmarala, a na sebi je imala kupaći kostim. 

Maca je na objavala sa odmora skupila za kratko vreme na hiljade lajkova, a u komentarima su najviše dominirali muškarci koji su bili oduševljeni njenom figurom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading