POGLEDAJTE ZAŠTO JE AVGUST IDEALNO VREME ZA ODLAZAK NA ZLATIBOR I SAZNAJTE ŠTA VAS TAMO OČEKUJE!

Autor: Promo

Putovanja

08.08.2024

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li ste odlučili gde ćete provesti avgust – poslednji mesec za uživanje u toplim, letnjim danima?

POGLEDAJTE ZAŠTO JE AVGUST IDEALNO VREME ZA ODLAZAK NA ZLATIBOR I SAZNAJTE ŠTA VAS TAMO OČEKUJE!

Foto: Hotel Zlatibor

Ukoliko još uvek niste, imamo više razloga da Vam predložimo jednu od najatraktivnijih planina u regionu, Zlatibor.

Poznatu po idealnim klimatskim uslovima, ovu planinu odlikuju izuzetno prijatna i blaga leta, ispraćena velikim brojem sunčanih sati i magičnim noćima koje obezbeđuju najbolji san. Pored prirodnih potencijala, Zlatibor je planina koja gostima svake godine nudi sve veći izbor različitih sadržaja i aktivnosti na otvorenom, uključujući brojne koncerte, projekcije filmova, izlete, vožnju Gold gondolom i još mnogo toga.

Bilo da na odmor dolazite sa porodicom, prijateljima ili u paru, Hotel Zlatibor**** koji se nalazi u samom centru ove atraktivne destinacije, za Vas je pripremio neodoljive letnje ponude, koje će Vaš odmor na Zlatiboru učiniti nezaboravnim i boljim od bilo kog do sada.

Republika

Foto: Hotel Zlatibor

 

Porodično letnje osveženje Vam pruža priliku da uživate u zajedničkim aktivnostima na otvorenom, ali i u relaksaciji u luksuznom Magnesium Wellness & Spa centru, dok se Vaši najmlađi zabavljaju u PlayRoom igraonici, okupirani celodnevnim animacijama i vikend radionicama za decu. Od aktivnosti na otvorenom posebno izdvajamo posetu indijanskom selu „El Paso“ ili porodičnu vožnju Gold gondolom.

Republika

Foto: Hotel Zlatibor

 

Parovi koji su u potrazi za romantičnim odmorom na planini, moći će da uživaju u relax masažama, uz šampanjac, voće, saune, nekoliko bazena, ali i dugim šetnjama uređenim šumskim stazama, okupanim najsvežijim planinskim vazduhom. Ljubavno letnje osveženje je idealan način da iznenadite svoju voljenu osobu i da avgust mesec provedete u svom omiljenom društvu.

Republika

Foto: Hotel Zlatibor

 

Ukoliko želite da osetite dozu adrenalina i da Vaš odmor ne bude uobičajen, predlažemo Vam Svežu letnju avanturu – paket namenjen parovima, koji će najlepše avgustovske dane provesti u vožnji kvadom, ili na E- bike – u. Pored pustolovina na otvorenom, tu su kuglanje i bilijar, kao i neizbežno opuštanje u najluksuznijem Magnesium Wellness & Spa centru.

Republika

Foto: Hotel Zlatibor

 
Republika

Foto: Hotel Zlatibor

 

Iskoristite period neodoljivih letnjih ponuda Hotela Zlatibor****, odaberite opciju koja Vam najviše odgovara i provedite nezaboravne avgustovske dane na zlatnoj planini!

Više informacija možete dobiti pozivom na broj telefona: 031 31 50 500

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading