PROLAZI SE ZA 10 MINUTA, NIGDE GUŽVE! Srpski turisti otkrili GRANICU SA GRČKOM preko koje skoro niko ne ide! OVO ĆE SVIMA DA SPASI PUTOVANJE

Autor:

Putovanja

09.07.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na popularnoj grupi za Grčku na društvenim mrežama, jedna od putnica otkrila je prelaz za koji se ispostavilo da je zaista veoma lak za prelazak dalje

PROLAZI SE ZA 10 MINUTA, NIGDE GUŽVE! Srpski turisti otkrili GRANICU SA GRČKOM preko koje skoro niko ne ide! OVO ĆE SVIMA DA SPASI PUTOVANJE

Foto: shutterstock

Kao i prethodnih dvadesetak godina, i ovog leta su paklene gužve na prelazima Srbije sa Severnom Makedonijom, i posle sa Grčkom.

Turisti se masovno žale da mile u kolima i da im treba po nekoliko sati da pređu granicu i dođu na odredište.

Međutim, u popularnoj grupi "Grčka info" jedna žena objavila je informaciju za sve one koji se vraćaju iz Grčke, da koriste granični prelaz "Medžitlija/Niki".

"Prošli smo za deset minuta. Ispred nas samo jedan auto. Milina...", napisala je članica grupe "Grčka info".

Mnogi su komentarisali da je ovo jedna od najboljih opcija za putnike iz Srbije koji planiraju da letuju u Grčkoj.

"Mi smo ušli za 5 minuta u Grčku, a pre toga na graničnom prelazu "Presevo" čekali 5 sati", "Dve godine vam ovo govorim, plus je Ohrid blizu", "Uvek bilo, samo Medžitlija", neki su od komentara.

Oni koji su putovali ovim putnim pravce, napominju da je jedna od prednosti ovog graničnog prelaza mogućnost da usput obiđu Ohrid i Bitolj u Severnoj Makedoniji, kao i mesto Edesa u Grčkoj.

U nadi da je ovo stvarno tačno sa prelazom "Medžitlija/Niki" taj prelaz zaista bi mogao da "spasi stvar" i dosta olakša našim turistima koji idu automobilima na letovanje da do odrednica stignu daleko lakše.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading