ZNATE ZA "PARADAJZ TURISTE", ALI ZNATE LI ŠTA SU "ELITNI PARADAJZ TURISTI"? Mladić objavio snimak sa plaže, društvene mreže se odmah usijale! (VIDEO)

Autor:

Putovanja

27.06.2024

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljudi gledaju i aplaudiraju!

ZNATE ZA "PARADAJZ TURISTE", ALI ZNATE LI ŠTA SU "ELITNI PARADAJZ TURISTI"? Mladić objavio snimak sa plaže, društvene mreže se odmah usijale! (VIDEO)

Foto: shutterstock

Ručak u restoranu na obali ili gozba na peškiru pored mora tema je višegodišnje rasprave na društvenim mrežama, bez jasnog pobednika. Zbog toga je jedan "paradajz turista" postao viralni hit na društvenim mrežama. Snimak njegovog obroka na plaži u Crnoj Gori postao je viralan zbog raznovrsnih proizvoda na meniju.

Pašteta, majonez, salama, paradajz, dva namaza, mladi luk, kifle, so i sok bili su deo gozbe mladića na Jadranu, koji je sve to postavio ispred sebe na prostirku, zaradivši titulu "elitnog paradajz turiste".

Sve lepo poređano i spremno za mezetluk nalazilo se tik uz more u mestu Baška Voda u Hrvatskoj. Mladić po imenu Ibro snimio je sve oko sebe, pokazujući pratiocima da je tokom obeda cela plaža bila samo za njega.

Komentari ispod snimka bili su oduševljeni, hvaleći gozbu i samu plažu, jednu od omiljenih destinacija Srba tokom letovanja u Splitu.

 

 

"Ono ne može zameniti nijedan restoran", "Druže, ovo je carska gozba", "Elitni paradajz turizam, kapa dole", "Ovo je odmor", "Prekucao brat igricu", "Najjednostavnije i najbolje", ređali su se samo komentari ispod snimka sa obale Jadranskog mora.

Pošto je mnogima bilo čudno da je imao celu plažu samo za sebe, pitali su se u koje vreme je nastao snimak, kao i o kojoj plaži se radi.

"Plaža Nikolina. Ovo je meni bila večera, snimao sam oko 18 časova popodne", napisao je on.

Podsetimo, o cenama hrane raspredalo se i među turistima koji letuju u Grčkoj. Više pročitajte OVDE.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading