ŠTA MUŠKARAC PRVO PRIMETI NA NAGOJ ŽENI? Ovo sigurno niste očekivale, to ih ODUVA

Autor:

Lifestyle

15.06.2024

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedno im prvo zapadne za oko.

ŠTA MUŠKARAC PRVO PRIMETI NA NAGOJ ŽENI? Ovo sigurno niste očekivale, to ih ODUVA

Foto: Shutterstock

Zavodljiva devojka

Kada se prvi put skinemo pred muškarcem, često nam se nameću brojna pitanja i brige o tome šta će primetiti. Da li će uočiti da nismo obrijane, da li će gledati stomak ili celulit, šta im privlači pažnju? Opsežno istraživanje koje je obuhvatilo 12.000 muškaraca konačno je ponudilo odgovor na ovo intrigantno pitanje.

Grudi u centru pažnje

Prema rezultatima istraživanja, čak 45 odsto muških ispitanika priznalo je da im prvi pogled pada na grudi kada vide golo žensko telo. Ova informacija može značajno uticati na samopouzdanje žena, ali isto tako ukazuje na to koliko su grudi važan deo muške percepcije ženske lepote.

Bokovi i zadnjica takođe privlače pažnju

Nakon grudi, 25 odsto muškaraca prvo primeti bokove, dok 11 odsto njih svoj prvi pogled usmerava ka zadnjici. Ovi podaci ukazuju na to da ženski oblik tela, posebno u predelu grudi, bokova i zadnjice, zaista privlači pažnju muškaraca prilikom prvog susreta sa golišavim telom.

Foto: shutterstock

Šta muškarac prvo primeti na nagoj ženi


Manje pažnje posvećeno licu i intimnim delovima

Zanimljivo je da lice zauzima tek četvrto mesto po značaju kada je reč o prvom utisku, dok intimno područje i stopala nisu u fokusu pažnje većine muškaraca. Ovi podaci mogu pružiti uvid u to kako muškarci percipiraju žensko telo i šta im prvo privlači pažnju prilikom prvog susreta, prenosi "Krstarica".

Ovo istraživanje pruža uvid u mušku percepciju ženskog golog tela i može poslužiti kao podsticaj za razmišljanje o sopstvenom telu i samopouzdanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading