OVO JE NAJDUŽA SCENA INTIMNOG ODNOSA IKADA! Polomili sve što su stigli, glumica kao od majke rođena (FOTO)

Autor:

Lifestyle

14.06.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gola scena zapalila internet!

OVO JE NAJDUŽA SCENA INTIMNOG ODNOSA IKADA! Polomili sve što su stigli, glumica kao od majke rođena (FOTO)

Foto: Supplied by LMK / ipa-agency.net / IPA / Profimedia

Poznata glumica Nikola Koflen je svojom hrabrom ulogom u seriji "Bridgerton" izazvala veliku pažnju javnosti. U drugoj polovini treće sezone popularne Netfliksove serije, u petoj epizodi, publika je imala priliku da vidi skoro šest minuta dugu i eksplicitnu scenu se*sa između Nikole i njenog kolege Luke Njutna.

U ovoj vreloj sceni, Nikola je odlučila da pokaže svoje telo u potpunosti, dok se Lukova gola zadnjica takođe našla u kadru. Ova hrabra odluka glumice izazvala je oduševljenje fanova, posebno zbog činjenice da se Nikola suočavala sa kritikama na račun svog izgleda i kilograma. U jednom intervjuu, Nikola je istakla da je ova scena bila njena ideja i izbor, te da ju je osnažila i zbog nje se oseća ponosno.

Foto: NETFLIX / Planet / Profimedia

Scena intimnog odnosa


Reakcije i komentari

Nikolina hrabrost i samopouzdanje su naišli na pozitivne reakcije publike, koja je podržala glumicu u odluci da pokaže svoje telo na ovaj način. Ova scena je pokrenula i brojne diskusije o samopouzdanju, prihvatanju tela i hrabrosti da se pokaže ranjivost pred kamerama, piše "Informer".

Nikola i Luk su u brojnim intervjuima otkrili da su se u potpunosti posvetili svojim ulogama, te da su čak i polomili nameštaj tokom snimanja vrele scene se*sa. Njihova predanost i posvećenost ulozi su rezultirali uverljivom i emotivnom prikazom ljubavne strasti između njihovih likova.

Ova scena je definitivno ostavila snažan utisak na publiku i dodatno doprinela popularnosti serije "Bridgerton", postavljajući teme samopouzdanja i hrabrosti u središte pažnje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading