MATURANTI IZ VRANJA RASPLAKALI CELU SRBIJU: Profesoru uneli poklon kom se nije nadao, odmah uzeo da proba dok su deca vrištala od sreće (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reakcija profesora kada je primio poklon će vas oduševiti.

MATURANTI IZ VRANJA RASPLAKALI CELU SRBIJU: Profesoru uneli poklon kom se nije nadao, odmah uzeo da proba dok su deca vrištala od sreće (VIDEO)

Foto: Printscreen/Instagram/017_dn

U današnje vreme, retko koji odnos između učenika i prosvetnog radnika doseže nivo koji prevazilazi klasičnu ulogu profesora. Međutim, u srednjoj školi u Vranju, razredni starešina odeljenja IV-3 Tehničke škole uspeo je da izgradi poseban odnos sa svojim maturantima. Taj odnos nije samo učiteljski, već i prijateljski. Kada su maturanti odlučili da se oduže svom razrednom starešini za sve što je učinio za njih, odlučili su da to učine na poseban način. Na maturskoj večeri, oni su mu poklonili bicikl kao znak zahvalnosti za sve što je uložio u njihovo obrazovanje i razvoj.

- Maturanti Tehničke škole u Vranju odlučili su da izraze zahvalnost svom profesoru tako što su mu poklonili bicikl. Osim što je bio njihov razredni, profesor je bio i njihov prijatelj. Oni su na originalan način pokazali koliko im znači - napisano je u opisu videa.

Nakon ovog videa koji je objavljen na Instagramu mnogi su ga pozitivno i komentarisali uz emotikone aplauza i oduševljenih smajlija. To je  još jedan dokaz da su maturanti uradili pravu stvar za osobu koja im je ulepšala školovanje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @017_dn

Na kraju videa prikazan je i oduševljen profesor koji je seo na bicikl da ga isproba i tom prilikom se provozao po sali, dok su ga svi oduševljeno posmatrali.

Ovakav gest učenika definitivno nije uobičajen, pogotovo kada je u pitanju poklon ovakvog tipa. Pokloniti nekome bicikl, pogotovo učitelju, predstavlja izuzetno značajan i simboličan čin. On simbolizuje slobodu, kretanje napred i avanturu, ali u isto vreme i odanost i poštovanje prema osobi kojoj je poklon namenjen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading