"ZAR STVARNO MISLIŠ DA JE OVO SEK*I?" Zbog njenih GRUDI će vam pozliti, traže da se doktoru oduzme licenca! (FOTO/VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandalozan izgled devojke.

"ZAR STVARNO MISLIŠ DA JE OVO SEK*I?" Zbog njenih GRUDI će vam pozliti, traže da se doktoru oduzme licenca! (FOTO/VIDEO)

Foto: instagram video/tony_scrots

Manje je više? Ne uvek! Nekada, devojke i žene spremne su na sve kako bi zadovoljile svoju želju i ideju koju su razvile u svojim glavama. Da li je ovako nešto pogrešno? Zavisi iz kog ugla gledate. Ali, definitivno se ne treba nikome podsmevati.

Upravo na video devojke koja opušteno šeta u prodavnici veša u uskoj i pripijenoj haljini, urađen je i snimak muškarca koji joj se podsmeva. Ono što je prvobitno zapaženo su ogromne, reklo bi se silikonske grudi devojke koja je po tome postala i popularna. Mršava devojka ima ogromne grudi koje ni na koji način nisu srazmerne sa njenom građom inače. Zapravo, pre izgleda kao da će pući. Takođe, zbog njihove spuštenosti izgledaju previše napadno.

Mnogima je njen fizički izgled smešan, te tvrde da su joj grudi prevelike, kao i da je doktor morao da odbije da uradi ovakav zahvat.

- Doktor je ovo morao da odbije, uzmite mu licencu!

- Zar ona misli da je ovo stvarno sek*i?

- Šta je ovo?

- Predugo mi je trebalo da shvatim u čemu je fora.

- O čemu se ovde radi, nije mi jasno?

- Šta uradi ova devojka? - pisali su u komentarima ispod videa.

Foto: instagram video/tony_scrots

Devojka sa velikim grudima

Očigledno, devojka je privukla pažnju svojim fizičkim izgledom, a mnogi tvrde da joj ovakve silikonske grudi nisu potrebne.

Ovaj video ima skoro šest miliona pregleda, kao i mnogo komentara na račun fizičkog izgleda brinete.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tony Scrots (@tony_scrots)

Šta vi mislite o fizičkom izgledu ove devojke?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading