PRVO MU NIJE MENJALA PELENE MESEC DANA, A SADA NOVI HAOS! Paris Hilton napravila DRAMU, zbog njenog sina mreže gore!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Paris Hilton napravila još jedan propust sa sinom!

PRVO MU NIJE MENJALA PELENE MESEC DANA, A SADA NOVI HAOS! Paris Hilton napravila DRAMU, zbog njenog sina mreže gore!

Foto: Printscreen/Instagram/parishilton

Kada je slavna bogatašica Paris Hilton objavila video na svom TikTok profilu u kome se igra sa svojim sinom Feniksom, nije ni slutila kakvu će lavinu komentara izazvati. Na snimku se vidi kako Paris, iako većinu vremena čvrsto drži svog jednogodišnjeg sina, nije pravilno postavila pojas za spasavanje dok su se igrali u bazenu. Ova situacija je izazvala mnogo negativnih komentara na društvenim mrežama.

Kritike i nepažnja

Pratioci su brzo primetili da je pojas za spasavanje naopako postavljen na detetu, te su uputili kritike Paris, ističući da je neophodno pravilno postaviti pojas kako bi se izbegle potencijalne opasnosti. Ovo nije prvi put da je Paris kritikovana zbog svojih postupaka kao roditelj. Podsećanja na situaciju kada nije menjala pelene svom nasledniku mesec dana, kao i na angažovanje surogat majke zbog njene slave, samo su neki od primera koji su se našli pod lupom javnosti.

Foto: Shutterstock

Kritike na račun Paris Hilton

Neodgovorno objavljivanje fotografija dece


Jedan od dodatnih razloga za kritike javnosti jeste i objavljivanje fotografija sina Feniksa, dok je istovremeno skrivala fotografije svoje ćerke London. Ovo je izazvalo negodovanje pratioca, koji su istakli da je neophodno zaštititi decu od negativnih komentara na internetu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)


Kontroverze i odgovornost

Iako su kritike prema javnim ličnostima često oštre, u slučaju Paris Hilton postoji osnovana briga za bezbednost deteta. Kritike na račun nepravilno postavljenog pojasa za spasavanje su potpuno opravdane, jer je bezbednost dece uvek na prvom mestu. Ova situacija je podsetnik da je odgovornost roditelja izuzetno važna, bez obzira na slavu i bogatstvo, prenosi "Kurir".

Paris Hilton je još jednom postala predmet rasprave na društvenim mrežama, a njene kontroverzne odluke kao roditelja su ponovo stavljene pod lupu javnosti. Ova situacija pokazuje koliko je važno da javne ličnosti budu svesne uticaja svojih postupaka na druge, posebno kada je reč o roditeljstvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading