OVA ŽENA IMA 74 GODINE! Nećete verovati šta je TAJNA njenog fizičkog izgleda, svaki dan pije OVO

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Modom se bavi od 19. godine, a i dalje izgleda neverovatno.

OVA ŽENA IMA 74 GODINE! Nećete verovati šta je TAJNA njenog fizičkog izgleda, svaki dan pije OVO

Foto: Printscreen/Instagram/verawang

Modna dizajnerka Vera Vang, koja ima 74 godine, zaslužna je za neobičan trik za održavanje svog izgleda koji prkosi godinama. Američka dizajnerka je popularna i zbog svog mladalačkog izgleda. Ona se često pojavljuje na događajima u uskim odevnim kombinacijama koje ističu njenu figuru.

- Posao mi je bio spas zbog kojeg sam se osećala relevantno i izazivao me tokom godina - objasnila je ona i dodala:

- Mislim da je um moćniji nego što bi neko ikada mogao da razume. Izazovi koje nam predstavljaju posao i život su ono što nas drži.

Takođe je otkrila da je pokušavala da spava devet sati svake noći, iako to nije uvek bilo moguće s obzirom na njen zauzet raspored. I dok je rekla da joj laska što ljudi misle da je lepa i sada, rekla je da to "nikada nije bio njen cilj".

Vera Vang je počela svoju karijeru modnog dizajna relativno kasno, sa 40 godina. Pre toga je bila modni novinar, počevši kao pripravnik u američkom Vogu pre nego što je postala urednica časopisa. Posle 17 godina sa Vogom, prešla je u Ralph Lauren na dve godine pre nego što je pokrenula sopstveni brend.

Vera Vang je u početku postala poznata po svojim izuzetnim svadbenim haljinama, ali je takođe poznata po svojim konfekcijskim dizajnom. Neki od njenih poznatih klijenata su Maraja Keri, Viktorija Bekam, Kim Kardašijan i Ariana Grande.

Foto: Printscreen/Instagram/verawang

Tajna fizičkog izgleda Vere Vang

Tajna mladolikosti

- Moram da budem iskrena: moje devojke iz Azije imaju od 50 do 75 godina i sve izgledaju prilično neverovatno - rekla je za El.

Vang je otkrila tajnu svog mladalačkog izgleda u intervjuu za BBC 100 žena prošle godine. Osim što veruje da je "dobar san zlata vredan", on se na kraju dana počasti koktelom votke, koji smatra magičnim eliksirom.

- U modi sam od 19. godine. Nikada nisam razmišljala o svom izgledu, verovatno zato što svakodnevno radim sa najlepšim ženama na svetu. Smatram ih svojim muzama i možda je to dobar način da se izborim sa starenjem. Zato sam uvek govorila da je tajna u koktelu sa votkom - rekla je ona.

- Jedna od stvari koje volim da radim je da pijem koktel votke - rekla je Vang za magazin People i dodala:

- Popijem votku u nekom trenutku posle pet ili šest sati.

Takođe je rekla da nije provodila mnogo vremena razmišljajući o borama ili se previše fokusirala na starenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading