JEZIVA TRAGEDIJA UNIŠTILA IM JE LJUBAV PREKO NOĆI: Horor priču koje se plaši svaki roditelj u Srbiji, doživeli su oni (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njihova ljubavna priča završila se razvodom, a porodica je zbog nestanka ćerke bila razorena.

JEZIVA TRAGEDIJA UNIŠTILA IM JE LJUBAV PREKO NOĆI: Horor priču koje se plaši svaki roditelj u Srbiji, doživeli su oni (FOTO)

Foto: Credit: Massimo Sestini / Zuma Press / Profimedia

Al Bano Karizi, popularni umetnik širom Italije, upoznao je Rominu, prelepu ćerku holivudskog glumca Tajrona Pauera, tokom snimanja filma "Nel sole" 1967. godine. Iako je već bio poznat, nije mu bilo teško da osvoji srce osam godina mlađe Romine. Samo tri godine nakon prvog susreta, mladi par se venčao, a njihovu ljubav je pratio vrtoglavi uspon muzičke karijere.

Uspon karijere

Al Bano i Romina postali su jedan od najpopularnijih muzičkih tandema u 20. veku. Njihov singl "Storia di due innamorati" odmah je zauzeo vrh top listi radijskih i TV stanica širom Italije. Godine 1976. predstavljali su Italiju na Pesmi Evrovizije, a pesma "We'll Live It All Again" zauzela je sedmo mesto. Ipak, mnogo veći uspeh doživeli su na festivalu Sanremo 1982. godine, gde su sa pesmom "Felicità" osvojili drugo mesto, postavši planetarni hit sa 6 miliona prodatih kopija.

Foto: Credit: Valdmanis / United Archives / Profimedia

Al Bano Karizi i Romina


Porodični život i dalji uspesi

Pored profesionalnog uspeha, njihovu sreću upotpunilo je četvoro dece - tri ćerke i jedan sin. Paralelno sa porodičnim životom, Al Bano i Romina nastavili su da nižu uspehe na festivalima, osvajajući Sanremo 1984. godine sa pesmom "Ci sarà". Njihova popularnost nije jenjavala, a uspeh je kulminirao i van granica Evrope, piše "Stil".

Tragedija koja je razdvojila slavni par

Međutim, idila njihovog braka prekinuta je 1999. godine, nakon porodične tragedije koja je zadesila par pet godina ranije. Njihova ćerka Ilenija Marija nestala je tokom studijskog putovanja u SAD. Nakon intenzivne potrage i ogromnih napora policije, vlasti, roditelja, rođaka i prijatelja, nije bilo nikakvog rezultata. Ova tragedija je imala dubok uticaj na njihov brak i karijeru, dovodeći do njihovog konačnog razlaza.

Mislilo se da je izvršila samoubistvo skokom u reku, ali nije bilo tela. Neki su tvrdili da je bila žrtva serijskog ubice Kita Džespersona. Majka nije mogla da se pomiri sa tim da je ćerka mrtva, a na očev zahtev proglašena je mrtvom 2013. godine. Nakon turbulentnog razvoda, Romina Pauer je odlučila da vreme provede u SAD-u, povremeno se vraćajući u Evropu. Tokom javnih nastupa, ona je optuživala supruga za nasilje, iako su njihova deca ove navode često negirala, objašnjavajući ih kao posledicu traume zbog nestanka njihove sestre Ilenije.

Foto: Credit: AXEL HEIMKEN / AFP / Profimedia

Nakon nestanka ćerke slavan par se rastao


Neočekivani obrt usledio je 2013. godine kada su Romina Pauer i Al Bano izgladili svoje odnose i ponovno oživeli svoju blistavu karijeru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading