BEZDUŠNA SUPRUGA ME JE OSTAVILA KAD SAM SE RAZBOLEO: Osvetio sam joj se na NAJBOLJI mogući način!

Autor: Aleksandar Novaković

Lifestyle

14.05.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan Britanac je doživeo surovo suočavanje sa stvarnošću, kada se razboleo, a supruga je odlučila da ga napusti jer je želela da uživa u životu!

BEZDUŠNA SUPRUGA ME JE OSTAVILA KAD SAM SE RAZBOLEO: Osvetio sam joj se na NAJBOLJI mogući način!

Foto: Shutterstock

Međutim, on je pronašao pravi način da joj se osveti.

Ostavljen sa niskim samopoštovanjem nakon što je imao zdravstveni problem, muž je odlučio da se najbolje osveti - transformacijom svog života.

Transformacija kroz aktivnosti

U okviru diskusije na Redditu na temu "koja je najbolja osveta nevernom partneru", objasnio je da je nakon oporavka od raskida počeo da se bavi brojnim novim aktivnostima. Krenuo je u teretanu, osnovao plesni klub i počeo da izlazi sa prijateljima "barem četiri večeri nedeljno". Dodao je da je takođe počeo da vodi svoju decu na pecanje.

Novi početak

Nakon što je povratio samopouzdanje, počeo je da izlazi na sastanke i zahvalan je toj fazi života jer mu je pomogla da pronađe svoju sadašnju suprugu.

Foto: Shutterstock

Izborio se sa ženinom izdajom

- Bitno je, da sam stekao mnogo prijateljica koje su mi zaista pomogle da ponovo izgradim svoje samopoštovanje - rekao je Englez i dodao da je potom upoznao svoju drugu suprugu i s kojom je već 30 godina u srećnom braku.

Životna sreća kao najbolja osveta

- Sa druge strane, moja bivša žena se udala za lenjivca kojeg je upoznala u pabu. On ne radi i ona ih izdržava, i dalje je nezadovoljna svojim životom. Takoo da, što se mene tiče, najbolja osveta je zaboraviti da ona uopšte postoji i uživati u svom životu - objasnio je muškarac.

Ljudi su u komentarima podržavali njegov postupak, a jedan od komentatora je napisao:

- Ovo je prava osveta. Uradili ste ono što je najbolje za vas i učinili da vaša bivša izgleda kao dete, a pritom se niste sami ponašali sitničavo. Obožavam ovo!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading