MOŽE I GORE OD OVOGA! Glumicu unakaženog lica od kokaina još više upropastili doktori, a tek kada joj vidite telo (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

30.05.2023

20:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekada prirodna plavuša koja je osmehom osvajala sve pred sobom, a danas žena čije su posledice kokaina vidljive svuda po telu.

MOŽE I GORE OD OVOGA! Glumicu unakaženog lica od kokaina još više upropastili doktori,  a tek kada joj vidite telo (FOTO)

Foto: YouTube/Good Morning Britain

Legenda "EastEndersa", Danijela Vestbruk uhvaćena je u elegantnom izdanju. Ipak, nije bila toliko elegantna kada je na kamenu popravljala šminku. Koliko god da se trudi još uvek ne uspeva da sakrije tragove konzumiranja kokaina.

Ipak, pored svih problema koje ima, ona želi da bude tu za svoju decu. Zato, ova mama izrazila je želju da ode sa njima na odmor na Kapri, ali prvobitno morala je da se obavi poseta Velikoj Britaniji. 

Foto: YouTube/Good Morning Britain

Ovako Danijela izgleda danas

Koliko god da se trudi da se izdigne nakon mnogobrojnih operacija, činjenica je da je Danijela preživela noćnu moru. Nedavno je govorila o zahvatima na licu, nakon što je podelila fotografiju:

- Pre tri meseca  izgledala sam ovako i mislila sam da izgledam užasno. Dala bih svoj svet da opet ovako izgledam...Ne mogu da verujem šta mi je učinjeno ovom operacijom - napisala je ona nakon što je uradila još tri operacije zbog kojih se očigledno pokajala. 

Foto: www.profimedia.rs

Danijela na plaži

Glumica se nadala da će obnoviti izgled svog nosa koji je propao nakon godina borbe sa zavisnošću od kokaina. Isto, ona je izgubila vid na jedno oko. Ali, tu nije bilo kraja. Slučajno je napipala i otvorenu ranu na glavi: 

- Tek kada sam prala kosu, shvatila sam da su mi šavovi popustili i da imam otvorenu ranu. Doslovno imam rupu sa strane glave. Dugačko je oko 2 centimetra. Zapravo sam mogla da gurnem prst tu, što je bilo užasno - rekla je za Ok časopis.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zoe James (@zoejamesmakeup)

Iako su joj stavili 200 konaca u nos da bi ga ispravili, nije uspelo. Ona je pokušala da još jednim zahvatom sredi izgled nosa, ali hirurzi su morali da “naprave” prednji deo koji ona trenutno kao da nema, piše "Sun". Zato, lekari su uzeli nešto masnoće s njenih leđa, bokova i stomaka te su joj je stavili u lice kako bi ga učinili simetričnijim. Ona sada misli da su joj uzeli previše masnog tkiva, zbog čega je “izgubila svoje šestice".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading