POZNATA TURSKA GLUMICA POSETILA JE BEOGRAD: Gumuš na ovome najviše zavidi SRPSKOM NARODU, a evo koja su joj nova omiljena mesta

Autor: N.J.

Lifestyle

29.05.2023

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Songul Oden upamtili smo po ulozi Gumuš u istoimenoj seriji, a onda se udala za čoveka svog života zbog čega su mediji još više istraživali o njenoj privatnosti.

POZNATA TURSKA GLUMICA POSETILA JE BEOGRAD: Gumuš na ovome najviše zavidi SRPSKOM NARODU, a evo koja su joj nova omiljena mesta

Foto: Youtube pritntscreen/ Gümüş

Turska serija "Gumuš" bila je izuzetno popularna u Srbiji, ali i u naravno drugim državama. Songul Oden fantastično je odigrala ovu ulogu i prenela neverovatnu energiju sa kolegom iz serije Mehmetom, odnosno Kivančom Tatlitungom. Pored glume, ona se bavila i modelingom i tom prilikom snimila je reklame za nekoliko poznatih brendova. Zaigrala je i u nekoliko filmova, glumeći s najpoznatijim turskim glumcima poput Halita Ergenca, Cansua Derea i Ezgija Asroglua.

Pre više od tri godine ona je pronašla sreću i na ljubavnom polju. Udala se za biznismena Armana Bıcakcıja, nakon čega je njena karijera krenula uzlaznom putanjom. Ona je odjednom bila na više naslovnica u Turskoj. Njen privatni život bio je dugo u centru pažnju i to opravdano.

Foto: Youtube pritntscreen/ Gümüş

Gumuš scena iz serije

Takođe, ona je pre nekoliko godina turistički došla u Beograd i tom prilikom lepo se provela. Oduševila se pomenutim gradom, a najviše joj se u Srbiji dopao zoološki vrt, Kalemegdan i muzej "Nikola Tesla", te je svoje zapažanje odmah podelila sa fanovima:

- Tesla je jedan od najvećih svetskih umova, a njegov san o bežičnom prenosu struje polako se ostvaruje - napisala je glumica ispod fotografija na svom Instagram profilu.

Foto: Youtube pritntscreen/ Gümüş

Scena iz serije "Gumuš"

Čigdem Batur veče je provela u nacionalnom teatru, gde je u društvu prijatelja gledala premijerno izvođenje Verdijeve opere "Otelo“.

- Uživala sam u divnoj predstavi sa Dušanom Plazinićem i ostatkom ekipe. Srećna sam što sam mogla da prisustvujem jednom takvom performansu - napisala je turska zvezda, koja ima blizu milion fanova na društvenim mrežama, a o njenom boravku u Srbiji tekstove su objavili mnogi tamošnji portali i dnevni listovi, piše "Espreso".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Songül Öden (@sngloden)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading