JEZIVA ISPOVEST ŽENE KOJU JE MAJKA PRODALA PEDOFILIMA SA ŠEST GODINA: Terali su me da jedem IZMET i silovali me 1. 700 sati!

Autor: N.J.

Lifestyle

02.02.2023

17:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova ispovest je i previše jeziva - sa šest godina majka ju je podvodila.

JEZIVA ISPOVEST ŽENE  KOJU JE MAJKA PRODALA PEDOFILIMA SA ŠEST GODINA: Terali su me da jedem IZMET i silovali me 1. 700 sati!

Foto: Youtube/ REALWOMEN/REALSTORIES

Aneka Lukas dolazi iz Belgije, a od njene ispovesti ćete se naježiti. Ona je još kao devojčica bila deo lanca prostitucije i završila je u belom roblju. Imala je samo šest godina kada ju je majka prodala u belgijski pedofilski lanac gde su dečaci i devojčice silovani, mučeni i ubijani. Njena patnja trajala je pet godina.

Sve se dogodilo 1969. godine, a ona ima 53 godine danas. Prisećajući se ovih bolnih momenata rekla je:

- Bila sam mnogo, mnogo puta silovana. Nemam nijedan ožiljak koji bi pokazao koliko sam puta silovana. Obično to bude celu noć i vikend pa tako shvatim da sam silovana oko šest sati nedeljno - više od 1. 700 sati pre nego što sam napunila 12 godina - rekla je i objasnila kako je sve počelo:

- Prvi put me je odvela žena koja je čistila kod moje majke. Njen muž i ona odveli su me na čuvanje preko vikenda, a on me je uveo u lanac pedofilije. Kasnije se umešala moja majka i onda me sama počela voditi. Moja majka zapravo nikada nije bila majka. Bila je jako bolesna žena i psihopata - priča.

Oko šestog rođendana prvi put su je odveli na orgije. Korišćena je za predstavu gde je morala da jede izmet i da glumi psa. Nakon toga ostavljena je da leži kao predmet.

Foto: Youtube/ REALWOMEN/REALSTORIES

Aneka Lukas ispovest

- Odrasli muškarci koji su bili deo mreže bili su tamo iz raznih razloga. Bilo je puno alkohola i droge, deca su bila roba, najviša i najcenjenija roba i služila su za seks. Nijedno dete ne zaslužuje ono kroz što sam ja prošla, ili kroz šta prolaze milioni dece - istakla je.

Deca su se plašila, a članovi mreže bi ubili one koji prete policijom.

- Morala sam to učiniti jer je uvek postojala pretnja da ću biti ubijena. Ubijana su deca, češće su mučeni dečaci, ali su ubijane devojčice. Ubistva nisu uvek bila privatna i sećam se da sam jednom videla telo. Deca su se trudila da prežive. Stvarno nisam želela postati miljenica jedne mreže jer sam znala šta se događa devojkama koje su izdvojene... To je stvaralo mnogo problema. Želela sam biti nevidljiva, ali bilo je vrlo teško. Dobijala sam više pažnje na mreži. Bio je dobar osećaj da me moćni muškarci s visokim standardima ukusa gledaju kao na najsavršeniji najljepši, senzualni objekt. To je bila jedina pozitiva u mom životu i držala sam se toga kao svoje jedine stvari da se ne utopim u moru srama i samoprezira - objašnjavala je za "Mejl olajn".

Foto: YouTube/ REALWOMEN/REALSTORIES

Aneka priča svoju životnu priču

Roditelji su se ponašali kao da ništa nije bilo

- Kad sam se vratila kući moji roditelji su se ponašali kao da se ništa nije dogodilo, pa sam prihvatila njihovo poricanje i govorila sebi da sam normalna. Bilo je prilično sramotno. Bila je još jedna devojka koja je išla sa mnom u školu i koja je bila zlostavljana u mreži, ali nažalost nikada nisam našla učitelja sa kojim bih mogla da razgovaram o tome. U jednom trenutku, 1974. godine imala sam jako loš uspeh i učitelj kog sam volela, vikao je na mene i samo se sećam da sam plakala. Ne bih se usudila da progovorim. Pretili su mi na takav način da nisam osećala da ima izlaza - kaže ona.

Nakon skoro šest godina rešili su da je ubiju

- Bila sam vezana za jedan blok koji je bio crn od krvi dece pre mene. Mučenje je trajalo nekoliko sati. Na podlaktici mi je ugašena zapaljena cigareta. Telo mi je puno ožiljaka i svaki me ožiljak podseća na taj trenutak. Mislila sam da ću biti ubijena kao i sva deca koja nisu bila dovoljno voljna da prežive i da ću biti zaboravljena. Kada su me mučili, videla sam da druga deca to ne žele da učine. Bilo je teže nego da me muče odrasli. Dok sam bila mučena većinu vremena nisam osećala bol. To je bilo kao telesna reakcija na traumu - rekla je.

Foto: YouTube/ REALWOMEN/REALSTORIES

Ispovest žene koju je majka prodala

Spasio je političar

Spasila se kada se čovek koji ju je mučio nagodio s političarem koji je vodio pedofilsku mrežu, od tada ona više nije morala tu da dolazi, živela je sa majkom koja je bila nesrećna zato što više nije mogla da je kažnjava.

- Otišla sam od kuće sa 16 godina i tada sam živela sa muškarcem koji ima 30. Ubrzo sam se iselila jer je rekao da me želi samo zbog seksa i opet sam iskorišćena zbog istog - objasnila je.

Iselila se iz stana, a iz Belgije je otišla 1980. i preselila se u London. Ona ima devojčicu koja ima 15 godina.

- Volela bih da to nije moja priča i da je drugačija. Trebalo mi je decenija i više da shvatim da sam vredna da živim. Činjenica da su morala biti povređena neka deca je najgora, osećala sam se kao počinalac, ne kao žrtva. Ćerka me je pitala zašto ne poznaje svoju baku. Rekla sam joj šta se dogodilo - završila je ona, a piše "Nzherald".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading