OVAKO JE NATAŠA AKSENTIJEVIĆ SMRŠALA 20 KILOGRAMA: Evo čega se odrekla i kako je uspela da se PREPOLOVI

Autor:

Lifestyle

01.02.2023

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata voditeljka uspela je da smrša neverovatnih 20 kilograma.

OVAKO JE NATAŠA AKSENTIJEVIĆ SMRŠALA 20 KILOGRAMA: Evo čega se odrekla i kako je uspela da se PREPOLOVI

Foto: youtube printscreen

Voditeljka i glumica Nataša Aksentijević vodila je računa o ishrani, jela kvalitetne namirnice, brinula o sebi i trenirala što je dovelo do jako dobrih rezultata. Ona je prvobitno zbog kilaže često dobijala samo kritike, ali onda je odlučila da zbog sebe skine višak.

- Bilo je to na televiziji na kojoj sam radila. Dok sam prolazila hodnikom iza leđa sam čula: "Ko je doveo ovu debelu? Ona sigurno nije ničija ljubavnica, šta traži ovde?". Bila sam jako povređena i jako me je uvredilo to što se moja stručnost, moj rad i talenat procenjuju na osnovu mog izgleda. Gubila sam i uloge. Odbili su me jer nisam imala ravan stomak i dobre noge iako je bila reč o ulozi sekretarice -  rekla je Nataša u emisiji "Uranak".

Foto: ATA Images

Voditeljka Nataša Aksentijević u plavoj haljini

Ona je objasnila kako je uspela da skine 20 kilograma, kao i kako se osećala tada.

- Bukvalno sam prošla kroz pakao. Preteško je baviti se gubljenjem kilograma, a u isto vreme biti urednik i voditelj emisije na tu temu. Odrekla sam se hrane koju volim, odrekla sam se alkohola koji volim, odrekla sam se slobodnog vremena. Umesto da leškarim - ja sam trenirala. Mučilo me je pitanje šta li će meni sve ovo, a pribojavala sam se da li ću uspeti da preživim - rekla je ona pre dve godine, a piše "Stil".

Ona je primer svima onima koji žele da pobede višak kilograma, a na tom putu imala je i pomoć psihologa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading