SANJA KUŽET SE PREPOLOVILA! Smršala 18 kilograma, a izbacila je samo JEDNU namirnicu!

Autor: N.J.

Lifestyle

22.01.2023

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Sanja Kužet sve duguje samo jednoj promeni.

SANJA KUŽET SE PREPOLOVILA! Smršala 18 kilograma, a izbacila je samo JEDNU namirnicu!

Foto: instagram.com/sanja_kuzet

Sanja Kužet

Sanja uskoro puni 39 godina, a zapravo izgleda nikada bolje i mnoge mlađe žene mogu da joj zavide. Voditeljka je nekada imala problema sa kilažom, ali kada je odlučila šta stvarno želi za čas je dostigla savršene mere. Ona je i mama, te je zbog toga prvo veće gojenje krenulo u trudnoći. Tada je imala 18 kilograma viška. Ali, za šest meseci uz zdrave navike, uspela je da vrati staru kilažu.

- Najdeblja sam bila u trudnoći. Ugojila sam se čak 18 kilograma. Međutim, posle šest meseci sam se vratila svojoj liniji. Ja sam visoka žena i nama je lakše. Kada se ugojimo, to se sve nekako lepo rasporedi i ne bude primetno - ispričala je Sanja tada.

Očigledno ključ mršavljenja je i pravi odabir namirnica i što kvalitetnija ishrana.

- Izbacila sam hleb iz ishrane tada. Generalno ne jedem ugljene hidrate, jer od njih samo otičemo. Prva stvar koje sam se odrekla bilo je ono divno, toplo pecivo koje sam toliko volela. Verujte mi da ćete bez ugljenih hidrata lakše izgurati radni dan, jer oni utiču na to da nam se spava. Kada izbacite sve što smeta vašem zdravlju, videćete da će to povoljno uticati na vaš izgled - otkrila je ona svoju tajnu.

Inače, Sanja retko kada jede slatkiše, i kada joj je potrebno energije ona najviše konzumira voće.

- Nikada nisam bila veliki ljubitelj slatkiša. Čim osetim da mi pada šećer pojedem neko voće. Nekada uzmem i jagode sa šlagom, to mi je super. Godinu dana aktivno igram tenis i to mi mnogo pomaže da ostanem vitka. Taj sport je moja ljubav iz mlađih dana, ali ranije nisam imala vremena da mu se posvetim. Zahvaljujući tenisu imam više elana da vežbam i budem u dobroj formi - istakla je jednom prilikom voditeljka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading