IMA 62 I DVE NAGRADE ZA ZADNJICU GODINE: Savršena baka TELOM rasturila, pobedila i mlađe od sebe! (FOTO)

Autor:

Lifestyle

29.01.2023

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dva puta krunisana je za "zadnjicu godine".

IMA 62 I DVE NAGRADE ZA ZADNJICU GODINE: Savršena baka TELOM rasturila, pobedila i mlađe od sebe! (FOTO)

Foto: Instagram/ carolvorders

Kerol

Kerol Vorderman (62) je nutricionista koja ima poseban plan ishrane i isključivo je njeno delo kako ona kaže. Ona je dva puta "krunisana" za zadnjicu godine i nagrada joj je dodeljena putem javnog glasanja. Od tada fanovi koji su je i birali ne mogu da prestanu da misle o njoj, a kada vidite fotografiju shvatićete i zbog čega.

Instagram nalog koristi da bi počastila verne ljude koji je prate od 2011. godine kada je dobila prvu nagradu. Na malo bezobraznijim fotografijama koje objavi često pokazuje zadnjicu koja je između ostalog rezultat zdrave ishrane i plana koji prati. Opet, sa druge strane, zanimljivo je što ona ništa posebno nije morala da uradi kako bi imala takvu zadnjicu. Za "Dejli star" je otkrila da oduvek ovakva.

- U vreme kada je dobila svoju drugu nagradu, Kerol, koja je imala 53 godine, rekla je da je i iznenađena i polaskana što je osvojila nagradu po drugi put, posebno u ovoj fazi života - priča ona za sebe.

- Kao što sam rekla kad sam je osvojila 2011. godine, uvek sam sumnjala da ima mnogo ljudi napolju kojima je drago što sam pobedila. Sada se čini da ih je čak i više nego što sam mislila - objasnila je.

Foto: Instagram/ carolvorders

Kerol pokazuje zadnjicu

Titulu je osvojila i 2011. i 2014. godine i to očigledno sa razlogom.

Inače, dijetu koju ona preporučuje i očigledno koristi je dijeta čišćenja od toksina nakupljenih kao posledica preteranog konzumiranja ugljenih hidrata, šećera i slično. Program se sastoji od 28 - dnevnog plana ishrane i ograničavanja određene ishrane u toku godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading