KAKO DANAS IZGLEDA ELIF IZ HIT TURSKE SERIJE: Mala devojčica nikada se nije smejala, a danas je kao TOP model! (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

28.01.2023

10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pamtimo je po preslatkim kikicama i neverovatnoj glumi.

KAKO DANAS IZGLEDA ELIF IZ HIT TURSKE SERIJE: Mala devojčica nikada se nije smejala, a danas je kao TOP model! (FOTO)

Foto: YouTube/ Elif Dizisi

"Elif" je turska serija snimana je od 2014. do 2019. godine. U Srbiji se prikazivala od 2015. pa narednih pet godina. Inače, serija je imala fenomenalnih 938 epizoda, a devojčica iz iste priprema se za svoje nove projekte. Kada kažemo Elif svi se odmah sete male devojčice koja ima preslatke kikice i lice poput anđela. To je sigurno jedna od uspešnijih serija koja se emotivala u Turskoj, a važnu ulogu odigrala je Damla Guvenilir, devojčica koja je tumačila ulogu "Elif". 

Foto: YouTube/ Elif Dizisi

Devojčica iz serije "Elif"

Nekada mala devojčica znatno se promenila. Danas bavi se jahanjem, školuje se i živi život kao prava dama. Mama joj je rođena u Turskoj, otac u Americi. Takođe, tokom snimanja pomenute serije njenim roditeljima bilo je izuzetno važno da ne propusti ništa u školi tako je Damla redovno pohađala nastavu. Ona planira dalje da studira medicinu.

Foto: YouTube/ ISABELLA DAMLA GUVENİLİR

Scena iz serije "Elif"

Osim medicine, planovi su krenuli i u drugim pravcima. Danas, ona snima gde putuje i kako se svakodnevno provodi. To objavljuje na svom Jutjub kanalu koji je pokrenula. Ubrzo, on je zabeležio veliku popularnost, i malena Elif vinula se u zvezde. Danas ima 15 godina, a osim sjajnog projekta po kome je i prepoznatiljiva imala je još nekoliko bitnih uloga. Jedna od tih je uloga u seriji "Čekajući Bahar" gde je tumačila takođe glavnu ulogu. Snimanje je stopirano zbog korona virusa. Elif se ni u toj seriji nikada nije smejela, ali danas je i te kako druželjubiva i uvek nasmejana devojčica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading