OTKRIVENA ISTINA 17 GODINA KASNIJE - NEDŽLA I LEJLA BILE SU U OZBILJNOM SUKOBU: Ovi SIGNALI su ih odali – sada je sve baš jasno!

Autor: N.J.

Lifestyle

22.01.2023

17:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezde popularne serije "Kad lišće pada", Nedžla i Lejla nisu se nimalo volele.

OTKRIVENA ISTINA 17 GODINA KASNIJE - NEDŽLA I LEJLA BILE SU U OZBILJNOM SUKOBU: Ovi SIGNALI su ih odali – sada je sve baš jasno!

Foto: YouTube/Yaprak Dökümü

“Kad lišće pada“ je turska serija koja se emitovala od 2006. godine do 2010. godine. Obeležila je maestralna gluma likova koji su između ostalog tumačile Fahrije Evdžen koja je igrala Nedžlu i Gokče Bahadir koja je tumačila ulogu Lejle Tekin. Sestre se prema pisanju stranih medija nisu sukobljavale samo u seriji već i u stvarnosti.

Navodno tenzija među glumicama mogla je da se oseti i na setu. Glumice se čak nisu ni pozdravljale, te ujutru nisu mogle jedna drugoj ni da izgovore “dobro jutro“. I to nije bilo sve, one se u tom periodu nisu čak ni pratile na  Instagramu. Takva pisanja bila su dovoljna da se dodatno komentariše njihov odnos. Ipak, mnogi smatraju da sukoba nije ni bilo, jer glumice nisu dužne niti da se pozdravljaju niti da se prate na Instagramu, prenosi “tv ekspozd“. Takođe, tada ta društvena mreža nije bila tako popularna. Odnosno, tada praćenje na društvenim mrežama ništa nije značilo, dok je danas to bitna tačka koja pokazuje da ste sa nekim bliski.

Foto: Izvor: Printscreen/ YouTube/ Yaprak Dökümü

Scena iz serije "Kad lišće pada" - porodica Tekin stiže u Istanbul

Mnogo je onih koji smatraju da je ova priča izmišljena ili malo preuveličana. Inače, danas je Fahrije u braku sa Burakom koji je poznatiji kao Bali - beg zbog uloge u seriji “Sulejman Veličanstveni“. Upravo pre dva dana oni su dobili drugo dete, dečaka kog su nazvali Kerem.

Što se tiče glumice Gokče, ona je bila u braku sa Alijem Sunalom. Za njega se udala 2011. godine, ali je brak okončan godinu dana kasnije. Njen suprug navodno je uhvatio sa svojim ocem, odnosno njenim svekrvom, koji je od Gokče stariji 30 godina. Navodno, Ali je bio na putu i vratio se kako bi iznenadio suprugu, ali on je taj koji je bio poprilično iznenađen prizorom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Svecke razmene

22.01.2023 22:36

To je mnogo gore od Putin-Zelenski,svet je u strahu.