ZBOG OVE DIJETE KIM KARDAŠIJAN SMRŠALA JE SKORO 30 KILOGRAMA: Preukusan jelovnik odneo je VIŠAK u rekordnom roku - PREPOLOVILA SE!

Autor: N.J.

Lifestyle

25.01.2023

17:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada poželi Kim Kardašijan za čas skine kilograme uz pomoć ove dijete.

ZBOG OVE DIJETE KIM KARDAŠIJAN SMRŠALA JE SKORO 30 KILOGRAMA: Preukusan jelovnik odneo je VIŠAK u rekordnom roku - PREPOLOVILA SE!

Foto: Instagram.com

Kada vam je bitno da se pred neki važan događaj "uvučete" u preusku garderobu, sa tim je najviše prvo muke, a onda i uspeha imala Kim Kardašijan. Ona je inače, da bi ušla u haljinu Merlin Monro za važan događaj smršala u kratkom roku 10 kilograma. Reč je o Atkinsovoj dijeti koja se zasniva na smanjenom unosu ugljenih hidrata i pojjačanom unosu proteina.

- Držala sam strogu Atkins dijetu. Strogo, strogo, strogo. Bilo mi je zaista teško da držim dijetu sa prvom bebom. Ovog puta je bilo mnogo lakše i shvatila sam da se sve svodi na hranu - rekla je starleta.

Ipak, ona nije mogla samo na taj način da smrša, pa je odlučila da ipak ode i korak dalje.

- Mislim, volim da vežbam i definitivno moraš da vežbaš da se zategneš, ali mnogo toga dolazi od toga kako jedete. Morala sam da ostanem fokusirana. Morala sam da izbacim sve slatkiše, a volim slatko. Telo posle bebe? Pozdravljam taj izazov. Tako je ludo videti kroz šta vaše telo može da prođe i za šta je sposobno - istakla je Kim.

Njen cilj bio je da smrša oko 20 kilgrama, ali ne samo da je dostigla željenu kilažu, već je i smršala više nego što je planirala, te su mediji prenosili da je skinula čak 30 kilograma, prenosi "Glosi".

Evo kako izgleda praćenje Atkinsove dijete.

1. Ubrzala je mršavljenje

 Iako je Kim bila neumoljiva i agresivna, nije bila nesmotrena, pogotovo zato što je nakon trudnoće želela da ima mleko za bebu.

- Želela sam da budem spremna za lagano, ravnomerno mršavljenje, a ne za dramatično, brzo mršavljenje. Svako želi da izgubi brzo, odmah. Dala sam joj obrazloženje nutricionista zašto je sporo i postojano bolje u njenoj teškoj situaciji - rekla je njena nutricionistkinja Kolet Heimovic.

2. Dobila je uravnotežen jelovnik

U skladu s planom, Kim je jela puno proteina i zdravih masti, zajedno sa mešavinom ugljinih hidrata  bogatih vlaknima. Tipičan dan za Kim mogao bi započeti doručkom od dva jaja sa sirom i brokolijem, međuobrokom od grčkog jogurta sa borovnicama i bademima, salatom s kremastim prelivom za ručak, još jednim međuobrokom od humusa i povrća i večerom od pilećih prsa, brokolija i salata. 

3. Povremeno je uživala u slatkom

Kim voli slatkiše, ali veštački šećer je najveći ne - ne kada si na "Atkinsu".

Foto: Tanjug/AP

Kim Kardašijan u providnoj crnoj haljini

4. Imala je pomoć lokalnih kuvara

- Imala je pogodnost da joj neko kuva obroke. Ona je u poziciji da ima taj luksuz - rekla je Kolet. Evo primera jela koja je Kim volela:

Piletina s limetom na žaru preko salate od spanaća sa feta dresingom
Mediteranska salata od tunjevine preko kelja
Supa od povrća sa pečenim sirom sa malo ugljenih hidrata
Pileće enčilade sa pečenom tikvicom
Sveža mocarela sa paradajzom i piletinom

5. Bila je jako motivisana

- Radila sam sa mnogo slavnih osoba i ona je to upravo shvatila. Bila je bistra i razumela je, bila je motivisana i predana - objasnila je nutricionistkinja.

6. Smanjila broj ugljenih hidrata

Kako se približavala svojoj ciljnoj težini, Kim je prešla na stroži program koji dopušta samo 20 grama ugljenih hidrata dnevno (ovo je bila izvorna dijeta koja je bila toliko popularna u ranim danima) .

7. Od toga je napravila svoj stil života

- To je tajna dugoročnog uspeha. Pronađi način ishrane koji je održiv do kraja života tako da ne moraš ponovno dobiti na težini. Na to sam najponosnija. Ona to ne koristi kao dijetu za mršavljenje. Ona to koristi kao pametniji način ishrane - kaže nutricionistkinja, a piše "Kosmopolitan".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading