TRI MESECA SU BILI U VEZI I NIŠTA NIJE PRIMETILA: Pogledala je zajedničku fotografiju i sve je bilo JASNO - nije imao deo tela!

Autor: N.J.

Lifestyle

21.01.2023

19:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Toliko je bila zaslepljena da ništa nije primetila čak tri meseca dok se nije malo bolje pogledala.

TRI MESECA SU BILI U VEZI I NIŠTA NIJE PRIMETILA: Pogledala je zajedničku fotografiju i sve je bilo JASNO - nije imao deo tela!

Foto: Instagram/ postpartumpsycho

Tifani se prisetila da je kao tinejdžerka  bila toliko zaslepljena ljubavlju da joj je trebalo tri meseca da shvati šta se stvarno dešava.

- Ako ste ikada pomislili da niste svesni, dopustite mi da vam ispričam nešto o vremenu kada sam izlazila sa tipom tri meseca pre nego što sam saznala da nema nogu - kaže ona i objašnjava kako se to desilo:

- Imala sam 17 godina i upoznala sam tog dečka na rodeu. Videla sam ga preko puta i rekla sam: "To je visok, prelep muškarac i moram ga imati". Pa smo razmenili brojeve. Tri nedelje kasnije, bili smo zaljubljeni - priča tiktokerka.

Foto: Instagram/ postpartumpsycho

Tifani se smeje

Ona je istakla da su se viđali svaki dan i bili nerazdvojeni, svaki trenutak provodili su zajedno. Bilo je nekih signala da nešto nije kako treba, ali ona nije sve odmah shvatila. Na primer, nosio je duže pantalone leti i nije dozvoljavao da dolazi na njegove košarkaške utakmice. Jednog dana, primetila je nešto neobično na njihovoj zajedničkoj fotografiji, prenosi "Njujork post".

- Što sam više zurila u to, to sam više mislila da me prevario. Tako da sam odnela ovu sliku svojim prijateljima i rekla sam: "Ljudi, mislim da moj dečko možda ima samo jednu nogu” - priseća se ona.

Njeni prijatelji bili su iznenađeni i naterali su je da odgovore potraži od dečka. Na kraju joj je priznao nekoliko nedelja kasnije. Objasnio je da ima dečiju paralizu.

- Pomislila sam, slušaj, sumnjala sam na ovo već nekoliko nedelja, a ti si to učinio stvarno čudnim time što mi nisi rekao - objasnila je i istakla da je on priznao kako nije imao potrebu da podeli sa njom svoje stanje.

Nakon toga bili su u vezi još šest meseci, ali zbog njenog odlaska na fakultet vezu su prekinuli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Malli

22.01.2023 13:54

Meni vise ovo govori da je riba povrsna i da je lik to izvalio. Na kraju se i ispostavilo tacno 😮