MOĆNA MEŠAVINA DVA SASTOJKA: Uzmite jednu kašičicu pre spavanja i rešite problem nesanice

Autor: Aleksandar Novaković

Lifestyle

19.06.2024

00:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesanica može imati ozbiljan uticaj na naše zdravlje, kako fizičko, tako i emocionalno.

MOĆNA MEŠAVINA DVA SASTOJKA: Uzmite jednu kašičicu pre spavanja i rešite problem nesanice

Foto: Shutterstock

Nedostatak sna može dovesti do problema sa koncentracijom, pamćenjem i raspoloženjem, a dugoročno može povećati rizik od različitih zdravstvenih problema poput depresije, gojaznosti, dijabetesa tipa 2 i bolesti srca.

Prirodan način za borbu protiv nesanice je mešavina koja se sastoji od himalajske soli i sirovog meda. Ova mešavina može pomoći u regulisanju nivoa serotonina i melatonina u organizmu, što je ključno za zdrav san. Takođe, smanjuje krvni pritisak, za razliku od konvencionalne soli.

Sastojci i priprema

Za pripremu ove mešavine potrebna vam je 1 kašičica himalajske soli i 5 kašičica sirovog meda. Sve što treba da uradite je da dobro pomešate ova dva sastojka i smesu sipate u staklenu posudu, zatvarajući je poklopcem.

Foto: Shutterstock

Super kombinacija soli i meda

Način primene

Pre odlaska u krevet, uzmite pola ili 3/4 kašičice mešavine i držite je pod jezikom kako biste ubrzali apsorpciju. Takođe, možete je dodati u čašu tople vode i popiti je kao čaj.

Ova mešavina može da ima iznenađujuće dejstvo zahvaljujući svojstvima himalajske ružičaste soli koja sadrži 84 esencijalna minerala. Pored toga, med sadrži glukozu koja pruža telesnim ćelijama potrebnu energiju za novi dan i pomaže telu da se oporavi od prethodnog dana.

Konzumiranjem ove mešavine, možete izbeći konzumaciju raznih lekova protiv nesanice, prirodno pomažući svom telu da pronađe miran i zdrav san.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading