HTEO DA NAĐE PREPORUKU ZA RESTORAN U DEVOJČINOM TELEFONU, A OTKRIO JE BOLNU TAJNU: Neprijatno otkriće dovelo do ŠOK obraćanja

Autor:

Lifestyle

10.06.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nećete verovati šta je otkrio na devojčinom telefonu!

HTEO DA NAĐE PREPORUKU ZA RESTORAN U DEVOJČINOM TELEFONU, A OTKRIO JE BOLNU TAJNU: Neprijatno otkriće dovelo do ŠOK obraćanja

Foto: Shutterstock

Jedan 25-godišnjak nedavno se našao u nezavidnoj situaciji nakon što je slučajno naišao na intimni sadržaj iz prošlosti svoje devojke. Situacija je postala neprijatna kada je mladić pretraživao telefon svoje devojke u potrazi za starom preporukom restorana, a umesto toga naišao je na nešto što ga je zateklo - stari se*sualni snimak. Iako je tvrdio da nije nameravao da "špijunira" svoju devojku, već da je on tražio da pregleda prepisku sa njenim bivšim dečkom, mladić nije mogao da izbegne neprijatno otkriće.

- Naleteo sam na ovaj snimak koji je bio sačuvan u četu. Video se automatski reprodukuje kada se sačuva u četu i nažalost nisam mogao da skrenem pogled - napisao je ogorčeni mladić na Reditu.

Iako je naglasio da njegova devojka nije prevarila i da joj veruje, priznao je da ga je ovo otkriće emotivno uzdrmalo.

Foto: shutterstock

Muškarac slučajno našao snimak devojke gde ima intiman odnos sa bivšim

Teško se suočio sa prošlošću

Iako je svestan da snimak nije nastao dok su njegova devojka i on bili zajedno, mladić se sada suočava sa unutrašnjim konfliktom i pitanjem kako dalje.

- Nisam joj rekao o ovome jer zašto bih? Naravno da znam da je bila sa drugim ljudima pre mene, kao i ja pre nje. Samo sam tužan. Kako da se nosim sa ovim kada me pita šta nije u redu?


Ova iskrena priča brzo je privukla pažnju korisnika na internetu, koji su takođe izrazili svoju zabrinutost i podelili su mu savete. Jedan korisnik je istakao: "Ja lično brišem sve fotografije i snimke sa bivšim partnerima kada veza završi. Mislim da ako niste zajedno, ne biste trebali zadržavati gole fotografije ili snimke iz poštovanja." Drugi je dodao: "Vreme će učiniti svoje, konačno ćete zaboraviti većinu toga. Morate biti ok sa tim. To je prošlost. Većina ljudi je bila sa nekim pre. To što je nešto snimljeno je jedina razlika."

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading