RUSI GA KORISTE STOTINAMA GODINA: Moćan prirodni lek čisti krv i izbacuje toksine!

Autor: Aleksandar Novaković

Lifestyle

21.05.2024

22:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako se osećate umorno, znojite se, posebno noću, razdražljivi ste i imate osećaj težine u celom telu, možda je vreme da razmislite o čišćenju organizma.

RUSI GA KORISTE STOTINAMA GODINA: Moćan prirodni lek čisti krv i izbacuje toksine!

Foto: Shutterstock

Pored poznatih načina čišćenja poput zelenog čaja i drugih napitaka, postoji i jedan starinski lek koji se koristi u Rusiji stotinama godina, a glavni sastojak mu je beli luk.

Moć čišćenja tela od toksina

Iako su nam poznata lekovita svojstva belog luka, malo ko zna da se može koristiti na ovaj način.

Rusi veruju da beli luk moćno čisti telo od toksina, a prema njihovom receptu, najbolje je početi od nogu.

Priprema ovog starinskog leka uključuje mlevenje glavice belog i crnog luka, prelivanje smese sa 300 ml ključale vode i kuvanje 5-7 minuta.

Foto: shutterstock

Beli luk se može koristiti na mnogo načina

Nakon toga, tečnost se ostavlja da se ohladi i procedi, a zatim se gaza potopi u nju, ocedi i stavi na tabane pre obuvanja čarapa.

Oblog se skida tek sledećeg dana, a kada se gaza ukloni, primećuje se promena boje, što je znak da je lek delovao.

Ovaj starinski lek se koristi već vekovima i poznat je po svojoj efikasnosti u uklanjanju toksina iz tela. S obzirom na to da je deo tradicionalne ruske medicine, ova metoda se i danas primenjuje u mnogim domaćinstvima kao prirodan način čišćenja organizma.

Iako ova metoda čišćenja organizma belim lukom može biti efikasna, važno je istaći da se pre primene bilo kog starinskog leka konsultujete sa stručnjakom. Individualne reakcije na ovakve tretmane mogu varirati, pa je važno biti oprezan i pažljivo pratiti svoje telo tokom primene ovakvih metoda. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading