SUPRUGA DVE GODINE NIJE ŽELELA DA SPAVA SA MNOM, A RAZLOG JE PORAŽAVAJUĆI: Onda je usledila njegova paklena OSVETA

Autor:

Lifestyle

02.05.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada mu je supruga rekla da potraži intimnost na drugom mestu on je to bukvalno shvatio.

SUPRUGA DVE GODINE NIJE ŽELELA DA SPAVA SA MNOM, A RAZLOG JE PORAŽAVAJUĆI: Onda je usledila njegova paklena OSVETA

Foto: Shutterstock

Jedan muškarac je odlučio da nema drugog izbora nakon što mu je supruga navodno "odbijala" intiman odnos tokom dve godine. On je rekao da je nedostatak se*sa učinio njihov brak "neodrživim". Potom je upoznao drugu ženu radi se*sa kako bi popunio prazninu u svom braku, a istakao je da je samo uradio ono što mu je supruga rekla.

Međutim, on je sada izazvao žestoku debatu o tome da li je pogrešio. Zbunjeni suprug se obratio na Reditu da pita druge da li je napravio grešku zbog svog odnosa. Anonimni muškarac opisao je sebe kao ne toliko privlačnog, ali da je dobar sagovornik dodajući da je bio u mogućnosti da upozna nekoga i da njihov odnos postane "fizički". Kaže da je to bila veza samo radi se*sa - i da je to radio jer mu je supruga rekla da potraži intimnost negde drugde.

- Moja supruga je jednostrano odlučila da mi završimo sa se*som. Saznala je da ne može da ima decu zbog izbora koji je napravila pre nego što smo se upoznali. Deca, očigledno, su jedini razlog zbog kog je bila spremna da vodi ljubav - rekao je on, piše "Miror".

Foto: shutterstock

Muškarac prevario ženu jer je odbijala da spava sa njim

Zatim je pojasnio da voli svoju suprugu i uživa u intimnosti s njom, ali da je to učinilo njihov brak "neodrživim" posle dve godine.

- Svaki razgovor bi završio sa njom plačući i vrišteći mi u lice da pokušavam da je emocionalno manipulišem - suprug je zatim otkrio da joj je napisao pismo "opisujući" svoja osećanja i zamolio je da se pridruži zajedničkoj terapiji.

Tvrdio je da je bio "ljubazan i pun ljubavi" u pismu, ali da nije išlo baš kako je planirao, jer je rekao da ga je "pocepala" i napisala: "Pronađi to negde drugde jer ga nećeš dobiti od mene", navodno nije pokušavao da sakrije svoj odnos s novom ženom i njegova supruga je saznala.

- Plakala je kada sam došao kući jedne noći. Kada sam ušao, pitala me da li ću je napustiti. Rekao sam ne. Pitala me da li sam varao, a ja sam rekao da sam se*s imao negde drugde. Rekla je da je to prevara i ja se s tim nisam složio. Pitao sam je šta želi da radi. Rekla je da sam idiot ako mislim da će imati se*s sa mnom nakon što je prevarim. Otišao sam do mog stola i izvadio fotokopiju pisma koje sam napisao s njenim odgovorom u njemu. Rekla je da je ponovo pročitala pismo i da nije shvatila pre. Pretpostavila je da je to samo pismo u kome molim za se*s. Rekla je da će ići na terapiju sama i sa mnom. Sve što sam morao da uradim bilo je da prestanem da imam se*s negde drugde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading