MOJA BAKA JE KRALJICA PRIRODNOG, KADA SE PREHLADIM DA MI OVAJ RECEPT: Narodni lek za kašalj od TRI sastojka koji sigurno deluje!

Autor: N.J.

Lifestyle

29.01.2023

12:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bakin prirodni recept za domaći sirup protiv kašlja.

MOJA BAKA JE KRALJICA PRIRODNOG, KADA SE PREHLADIM DA MI OVAJ RECEPT: Narodni lek za kašalj od TRI sastojka koji sigurno deluje!

Foto: Profimedia

Za ženu koja je tvorac ovog recepta kažu da je kraljica svega prirodnog, stalno je pripremala domaće čajeve, a kada je neko u porodici imao prehladu, odmah su zvali baku da im da recept. Tada, ona se povlači u sobu gde su joj knjige o biljnim lekovima i izađe sa receptom koji čini čuda, poput ovog.

- Svako u porodici ima ovaj recept za domaći sirup protiv kašlja jer stvarno deluje, a da ne spominjemo da je prirodan od samo tri snažna sastojka; med, maslinovo ulje i limunov sok! Odličan je za decu stariju od godinu dana. Smiruje glavobolju i kašalj, a pogotovo noćni kašalj - objašnjava blogerka Monik na blogu "Dive mogu da kuvaju".

- Moja baka koristi samo jedan limun u svom receptu, ali ja volim da koristim više jer je limun tako dobar u borbi protiv prehlade i stvarno pomaže da se uravnoteži slatkoću meda. Takođe, moja baka čuva ovaj lek protiv kašlja u frižideru, ali ja svoj čuvam u ormariću - kaže.

Foto: YouTube/ Divas Can Cook

Napitak od meda za kašalj

Potrebno vam je:

1/2 tegle meda

1/2 šolje maslinovog ulja

1 - 5 isceđenog limuna

U manji lonac dodajte sve sastojke. Grejte na srednjoj temperaturi uz stalno mešanje. Pomerite sa ringle nakon tri minuta i pustite da se malo ohladi. Uzimajte jednu kašiku prema potrebi, blago zagrejanu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading