SVINGERSKI BRAČNI PAR OTKRIO KAKO IM IZGLEDA INTIMAN ŽIVOT: Ona spava sa vodoinstalaterom, dok ON...

Autor:

Lifestyle

06.06.2024

00:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svingerski par otkriva svoje neobične avanture u krevetu i van njega!

SVINGERSKI BRAČNI PAR OTKRIO KAKO IM IZGLEDA INTIMAN ŽIVOT: Ona spava sa vodoinstalaterom, dok ON...

Foto: magicgage/ Instagram/ Printscreen

Lijam i Kiti Lidel su svingerski i bračni par čije avanture u krevetu i van njega uvek privlače veliku pažnju. Njihov život je veoma neobičan i prožet različitim pravilima i događajima koji izazivaju različite reakcije u javnosti.

Renoviranje kuće i vruće poruke

Lijam je otkrio da njihova kuća trenutno prolazi kroz proces renoviranja, a jedan od neobičnih detalja je Lijamova vrela poruka Kiti u kojoj je pitao da li bi spavala sa nekim od majstora koji rade na renoviranju. On ističe da postoji nekoliko glavnih pravila, uključujući saglasnost muškarca sa kojim bi Kiti spavala, kao i njegovo pristajanje da ih Lijam posmatra. Pritom, poslednji put je odabrala vodoinstalatera, što je Lijam opisao kao iskustvo uživanja kao nikad ranije.

Intimni odnosi s prijateljicama i ljubomora

Lijam priznaje da ponekad ima intimne odnose sa nekom od Kitiinih prijateljica, priznavši da nije sve prošlo bez ljubomore. Kiti dodaje da se oseća čudno kada Lijam priča o njenim prijateljicama, uz smeh priznajući da se ponekad čini da više ne smeju dovoditi "vanila" prijatelje kod njih kući (one koji nisu svingeri).

Kiti je aktivna i van kuće, snimajući sadržaj za odrasle za nekoliko sajtova, pri čemu je njen glavni fotograf upravo Lijam. Njihov ljubavni život je veoma neobičan i izaziva različite reakcije u javnosti, prenosi "Espreso".

Reakcije i odobravanje od porodice

Njihova iskrena ispovest izazvala je mnogo različitih, mahom negativnih komentara, a Kiti je odgovorila na jedan od njih ističući da je njena porodica prihvatila njen način života uz podršku da bude srećna, ne povređuje druge i nastavi svoj put.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading