GLUMICA POKAZALA ZMIJSKO TELO U 59. GODINI: Zbog ovoga što jede izgleda DUPLO MLAĐE (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog dve stvari popularna glumica izgledala drastično mlađe.

GLUMICA POKAZALA ZMIJSKO TELO U 59. GODINI: Zbog ovoga što jede izgleda DUPLO MLAĐE (FOTO)

Foto: Ron Adar/Profimedia

Engleska glumica i model Elizabet Harli danas slavi 59. rođendan, a njena zavidna figura i mladolik izgled izazivaju divljenje i inspiraciju širom sveta. Iako je danas napunila 59 godina, Elizabet izgleda duplo mlađe od onoga što brojke kažu, što je rezultat njenog zdravog načina života i pažljivog biranja namirnica.

Jednostavna ishrana kao ključ mladolikog izgleda

Elizabet otkriva da je njena tajna vitkog izgleda neverovatno jednostavna - izbegava prerađenu hranu.

- Ne držim moderne dijete. Moj ukus je prilično jednostavan, a oduvek pazim šta jedem. Ne pijem zelene sokove, ali ne jedem ni prerađenu hranu. Još od tinejdžerskog doba gledam etikete na hrani - ističe Elizabet.

Nedavno se odrekla i gotovih sendviča, te sada preferira normalnu hranu poput pečene piletine, pirea od krompira i različitog povrća.

Iako mnogi pretpostavljaju da Elizabet provodi sate u teretani, ona otkriva da više voli da gaji voće i povrće nego da ide na intenzivne treninge. Kroz svakodnevne aktivnosti poput šetnje pasa i bašte u kojoj gaji voće i povrće, Elizabet sagoreva kalorije i održava formu. Takođe, ističe da voli hidroterapiju koja isteže telo i poboljšava pokretljivost zglobova, piše "Najzena".

 


Saveti za zdrav život

Njen najbolji savet je da jedete ranije tokom dana, kako bi telo imalo dovoljno vremena da svari hranu pre odlaska na spavanje. Njen zdrav pristup ishrani i rekreaciji, uz pažljivo birane namirnice, omogućio joj je da zadrži mladolik izgled i vitalnost i u svojoj 59. godini.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading