PREVARIO JE SA NAJBOLJOM DRUGARICOM, PA JE ODVEO NA ODMOR: Trudna žena plače na sav glas, a onda im je pripredila OSVETU (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bizarno otkriće trudnice!

PREVARIO JE SA NAJBOLJOM DRUGARICOM, PA JE ODVEO NA ODMOR: Trudna žena plače na sav glas, a onda im je pripredila OSVETU (VIDEO)

Foto: TikTok/baddiebabymamma

Kristen Keli je trudnica koja je nedavno podelila svoje potresno iskustvo na društvenim mrežama. Njena priča izazvala je pravu pometnju na TikToku, jer je otkrila da je njen nevenčani suprug vara sa njegovom najboljom drugaricom, dok je ona bila u 34. nedelji trudnoće. Kristen je otkrila preljubu svog partnera i njegove drugarice nakon saobraćajne nesreće u kojoj su oni bili učesnici. Bizaran splet okolnosti je doveo do toga da je Kristen saznala za aferu baš u tom trenutku.

Bizarni detalji

Još bizarniji detalj je taj što je Kristen, nesvesno, finansijski pomogla paru da ode na romantični odmor, a naknadno saznala da je njen partner iskoristio novac koji je ona dala za taj odmor.

Emotivna ispovest

U svojoj emotivnoj ispovesti, Kristen je naglasila značajan uticaj izdaje na nju i njihovu porodicu, posebno imajući u vidu njenu rizičnu trudnoću i potrebe njihove starije ćerke, koja je autistična.

Foto: TikTok/baddiebabymamma

Kristen Keli je trudnica koja je nedavno podelila svoje potresno iskustvo na društvenim mrežama


Kristen je zaključila da je ova nesreća na motociklu možda bila spas od daljih poniženja i negativnosti u njenom životu. Izjavila je da više ne želi da proživljava bol, te da želi da se fokusira na svoje ćerke i budućnost njihove porodice, piše "Kurir".
@baddiebabymamma My boyfriend of 7 years, Chris cheated on me with my friend. They used a $6k trip that I bought for our family. I am 34 weeks pregnant with our second child. He told me he was working an hour away for the entire weekend however in reality he left the country with her. Our first daughter was born at 34 weeks so him being near was very important. Our older daughter is severely autistic and can’t be left with a baby sitter or family member so if I had gone into labor they are literally would’ve been no one to watch her while on the trip Kalyn and Chris were in a motorcycle accident. Her family made a GoFundMe, which is how I found out. For once a motorcycle accident saved someone’s life. #mentalhealth #crying #cheating #mentalhealthmatters ♬ original sound - Kristen Kelly


Lavina podrške na mrežama

Njena priča izazvala je veliku pažnju na društvenim mrežama, gde su mnogi korisnici pružili podršku Kristen i izrazili saosećanje za sve što je prošla.

Kristen Keli je hrabro podelila svoje iskustvo, pokazujući snagu i odlučnost da se fokusira na budućnost i dobrobit svoje porodice, uprkos teškim okolnostima koje je doživela.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading