ISPOVEST SERIJSKOG PRELJUBNIKA: Ovo morate da uradite ako želite da vas supruga NIKADA ne otkrije!

Autor: Aleksandar Novaković

Lifestyle

30.05.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškaraca koji se poredstavlja kao Nejt, ima 38 godina, dvoje dece i u srećnom je braku.

ISPOVEST SERIJSKOG PRELJUBNIKA: Ovo morate da uradite ako želite da vas supruga NIKADA ne otkrije!

Foto: Shutterstock

Međutim, to je samo privid za okolinu - naime, Nejt je okorelji preljubnik najgore vrste, jer ne pokazuje ni trunku kajanja zbog onoga što radi.

On je prvu aferu imao pre devet godina, i od tada je suprugu prevario sa šest žena, s kojima je bio u dužim vezama. 

- Prva afera je manje, više bila slučajna, sa mojom direktorkom. Činjenica da je bila starija me je dodatno uzbuđivala. Bila je prelepa i često smo vodili ljubav u njenoj kancelariji. Tada sam osećao veliku krivicu zbog preljube... Uskoro sam promenio posao, ali nešto mi nije dalo mira. Želeo sam ponovo da osetim takvo uzbuđenje. Preko sajta za onlajn upoznavanje sam upoznao ženu kojoj je ovo bilo prvo ovakvo iskustvo. Oboje smo bili veoma nervozni. Viđali smo se svake dve, tri nedelje. Iako sam predlagao da se viđamo u hotelima, ona jer želela da dolazim kod nje kući. Imala je tu fantaziju kako vodi ljubav u svakoj prostoriji kuće - priča Nejt.

 Sa ovom ženom je bio u vezi šest meseci, i posle nje, on priznaje da je njegovo samopouzdanje drastično poraslo.

Foto: Shutterstock

On se nimalo ne kaje zbog svojih postupaka

- Ne želim da me ikada uhvate na delu. Grozno se osećam od same pomisli na to. Vodim računa o svemu - ne ostavljam papirni trag, svaki put koristim novi imejl nalog, uvek se oslanjam na onlajn mesindžere i nikada ne čuvam fotografije i video snimke, sve odmah brišem sa telefona. Ljudi nikada ne bi ni pomislili da sam serijski preljubnik, uostalom ne lažem ja stalno, radim uglavnom od kuće i ponekad putujem u London, tako da nije ništa čudno da često idem na sastanke - navodi on i dodaje:

 - Poenta je u tome da nađete pravu priču za pokrivanje, ne boravim u hotelima, i ne koristim mobilne aplikacije. Znam da bi svako bio povređen kada bi sznao da je žrtva preljube, ali za mene, rizik se isplati. Od kada sam počeo sa aferama osećam se mnogo zadovoljniji životom, istražujem sve što mi padne na pamet pre nego što budem mator i ružan. Radim stvari koje mojoj suprugi nikada ne bi pale na pamet, i to skida pritisak sa mene - otkriva Nejt.

- U našem braku, ja sam taj koji je uvek inicirao stvari u krevetu. Nas dvoje smo veoma drugačiji kada se radi o intimnim odnosima i zadovoljstvu. Mislim da bih prestao sa aferama kada bih sa suprugom našao obostrano zadovoljstvo. Ali, ja je više ne pritiskam. Mi možemo da imamo intimni odnos kakav njoj odgovara, a ja ću svoje zadovoljstvo naći na drugom mestu. Nije bilo nijednog trenutka u kome je ona bila blizu da sazna za moje prevare. Uvek koristim kondome, i miran sam u duši - zaključio je Britanac čija je ispovest zaprepastila mnoge.

Ne treba ni reći da su komentari bili uglavnom negativni, najviše zbog Nejtovog pomanjkanja griže savesti zbog onoga što priređuje svojoj porodici. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:


 

 

Komentari (0)

Loading