MUŽ ME JE PREVARIO I OSTAVIO ZBOG DRUGE ŽENE: Sada mi je postavio nemogući ULTIMATUM!

Autor: Aleksandar Novaković

Lifestyle

23.05.2024

12:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna Britanka je prvo dožvela šok kada joj je muž priznao da je vara, a onda joj je on postavio nemogući ultimatum.

MUŽ ME JE PREVARIO I OSTAVIO ZBOG DRUGE ŽENE: Sada mi je postavio nemogući ULTIMATUM!

Foto: Shutterstock

- Ne samo da on očekuje da ja zaboravim da me je prevario, izdao i napustio našu familiju, nego sada mi je rekao da će mi se vratiti ako počnem da pokazujem naklonost prema njemu, uz "poljupce i zagrljaje" - priča ona i nastavlja:

- Ispada da sam ja kriva i još mi postavlja ovakav nemogući ultimatum. Bila sam razorena kada nas je napustio i otišao da živi s drugom ženom. To mu nije bilo dovoljno, pa mi je rekao da nikada ne bi imao aferu da se osećao voljeno i željeno sa moje strane. Iskreno, tačno je da sam malo konzervativna po tom pitanju. U redu, izjavljujemo ljubav jedno drugom i mazimo se na kauču, ali nisam preterano osećajna osoba. Ja im 39, a on 41 godinu, imamo šestogodišnje blizance.

Foto: shutterstock

Njegovi zahtevi su šokantni

- Sada on kaže da će vratiti ako promenim svoje ponašanje prema njemu. Ako to ne uradim, vratiće se kod ljubavnice. Navodno, ona mu daje svu pažnju koja mu je potrebna. A ja sam totalno zbunjena, borim se sa osećanjima posle njegove preljube i stalno ih zamišljam zajedno. Najviše me brine to što imam utisak da bez obzira šta ja uradim, ona će uvek biti tu, u nekom prikrajku - zaključila je Engleskinja.

Odgovor terapeuta:

Ako se osećao zapostavljenim, vaš suprug nije imao bilo kakvo pravo da vas prevari. Umesto da prvo razgovara sa vama i objasni kako se oseća, on ne samo da je počinio preljubu, već ne pokazuje ni trunku kajanja zbog toga.

Deluje kao da oboje želite da popravite stvari, ali prvo se zapitajte šta vi želite...  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading