ĆERKA PREDRAGA POPOVIĆA OTKRILA KAKO JE IZGLEDAO RAZGOVOR O PRVOM MOMKU: "Moja ćerka je moja, neće imati nikoga"

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Popović otkrila je kako izgleda kada ti je tata sveštnik u situacijama kao što su kada želiš da imaš momka.

ĆERKA PREDRAGA POPOVIĆA OTKRILA KAKO JE IZGLEDAO RAZGOVOR O PRVOM MOMKU: "Moja ćerka je moja, neće imati nikoga"

Foto: Printscreen/TikTok/popup3646

Teodora Popović je ćerka oca Predraga Popovića. Ona je jednom prilikom pričala o tome kako izgleda život ćerke sveštenika, kao da su je upravo iz tog razloga mnogi osuđivali. Naime, kada bi uradila nokte ili se našminkala neki bi tvrdili da to nije prikladno s obzirom na to da je ona ćerka sveštenika.

Sada, pokrenula je jednu drugu temu, a to je da li joj otac dozvoljava da ima momka. Kako kaže, njenom ocu je trebalo vremena da prihvati da je odrasla, ali shvatio je da više nije devojčica već uskoro punoletna devojka.

- Moj tata je dosta zaštitnički nastrojen i uvek se plašio toga i uvek je govorio "Moja ćerka je moja ćerka, ona neće da ima nikog, ona će da ima svog tatu" i međutim, mislila sam da će tako ceo život biti. Da neće moći da prihvati ako ja budem imala nekog dečka, a sada ću vam reći da li je tako stvarno. Nisam pokazivala do nekih godina da imam momka, ja sad za par meseci punim 18 godina, ali u nekom trenutku se meni neko svidi, ali to je moja privatnost, o tome ne želim još uvek da pričam ništa. Uglavnom, u jednoj emisiji otac je pričao kako je normalno i da očevi moraju da se pomire sa time da ćerke odrastaju, kao da je za sinove lakše, ali da je za ćerke teže, kako moraju da se pomire da će ćerke naći momke i da je bolje da roditelji znaju nego da kriju. Kada sam pogledala video rekla sam kako sam se ja pronašla kako on tako stvarno treba da prema meni radi, a njemu nije bilo svejedno. Rekao je "dobro, ali ti si meni drugo". Međutim, mi smo popričali i dosta o tome pričamo, on je shvatio da ja odrastam, kao i Petar i Pavle. Međutim, tata mi dozvoljava da imam dečka, da mu je okej da to zna, kao i šta god da se desi. Naravno, mora on prvi da blagoslovi i odobri, onda je sve rešeno - rekla je ona u videu na Tiktoku.

 

@popup3646 Sta vi mislite da li imam momka? #fyp #viral #popup3 ♬ Kawaii Aesthetic - LoES

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading