MLADA ODBILA VENČANICU, OBUKLA POLICIJSKU UNIFORMU: Za Nađom poludele mreže, tvrde da je najlepša u SRBIJI (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nađa Šavija i njen partner su policajci, a poslednjih dana ne prestaju oduševljenja zbog načina na koji su se zavetovali pred Bogom.

MLADA ODBILA VENČANICU, OBUKLA POLICIJSKU UNIFORMU: Za Nađom poludele mreže, tvrde da je najlepša u SRBIJI (FOTO)

Foto: nadjasavija1 instagram

Jedan par koji se nedavno venčao oduševio je društvene mreže. U pitanju su momak i devojka koja nisu tradicionalno obukli venčanicu i komplet odelo koje obično viđate na svadbama. Odlučili su se za nešto drugo, ali podjednako lepo i tradicionalno. Nađa Šavija i njen izabranik rade u policiji, a takođe su u ljubavnom odnosu. Ovaj par je očigledno izuzetno zaljubljen, a odlučili su da se zavetuju na večnu ljubav i pred Bogom. U momentima kada su izgovarali "Da" pred Bogom, poželeli su da im ovaj trenutak ostane u sećanju, ne nadajuće se da će uprvao stajlingom privući pažnju javnosti.

Njihova priča postala je viralna i na Tiktoku, a mnogi su komentarisali da lepši par skoro nisu videli. Oni su se venčali u policijskoj uniformi. Nađa je podelila njihove slike na društvenoj mreži Instagram i jasno poručila "Muž i žena". Većina je oduševljena ovim parom i njihovom  odlukom da se venčaju u uniformama. Nakon fotografije usledili su mnogobrojni komentari oduševljenja.

- Nek je sa srećom da vas sreća prati u vašem zajedničkom životu.

- Prelepi su, posebno mlada.

- Mnogo su simpatični.

- Sve čestitke za srećan brak.

- Čestitam. Puno zdravlja, sreće i ljubavi.

- Nađa sve najbolje u životu.

- Mlada zaista blista - bili su samo neki od komentara ispod videa i fotografija ovog prelepog para i njihovog venčanja u uniformi.

Nakon crkvenog venčanja, mlada je obukla haljinu bež boje sa kristalima u kojoj je takođe izgledala fantastično.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Istina

29.05.2024 23:38

Ako Vi kažete onda je najlepša