MOJ VERENIK JE UMRO NA DAN NAŠEG VENČANJA: A onda sam otkrila njegov tajni život, i to me je zauvek uništilo!

Autor: Aleksandar Novaković

Lifestyle

23.05.2024

09:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jutro u avgustu 2020. godine trebalo je da bude najava najradosnijeg dana u životu Kejtlin Palmijeri (35), koja se spremala da se nekoliko sati kasnije uda za svog verenika Erika.

MOJ VERENIK JE UMRO NA DAN NAŠEG VENČANJA: A onda sam otkrila njegov tajni život, i to me je zauvek uništilo!

Foto: Shutterstock

Međutim, sudbina je imala drugačije planove jer je Erik doživeo fatalni srčani udar samo nekoliko sati pre venčanja, ostavljajući Kejtlin u šoku i velikom bolu.

Međutim, ovo je tek bio početak njenih patnji.

Kejtlin je bila zatečena kada je otkrila Erikove tajne. Saznala je da je Erik vodio dvostruki život i da joj je bio neveran čak i tokom njihovog veridbe. Bol od gubitka je višestruko pojačan činjenicom da ju je Erik izdao na ovaj način.

Razmere Erikove prevare postale su očigledne kada je Kejtlin otkrila dokaze o njegovoj aferi sa drugom ženom na Zapadnoj obali, koja je trajala više od godinu dana pre njegove smrti.

Emocionalni nemir i bes koji je Kejtlin doživela nakon ovog otkrića bili su neopisivi, zbog čega je, kako kaže, bila emocionalno zarobljena i očajna.

Foto: Shutterstock

Doživela je najstrašniju izdaju

A istinu je saznala sasvim slučajno. Tri godine posle Erikove smrti, naišla je na neobičnu poruku na Instagramu namenjenu njenom pokojnom vereniku, što ju je dovelo do otkrića Erikove tajne veze. Afera je počela sedam meseci pre nego što je Erik zaprosio Kejtlin i kulminirala je eksplicitnim porukama poslatim samo nedelju dana pre njihovog planiranog venčanja.

Da sve bude još gore, ovo je bila druga velika tragedija u njenom životu. Naime, ona je verovala Erik bio njena druga prilika za ljubav, naročito nakon tragičnog gubitka njenog prethodnog dečka, Majka, koji je 2015. godine. preminuo nakon što je pao na njenom rođendanu i onesvestio se. Preminuo je šest dana kasnije u bolnici.

Nakon Erikove smrti, Kejtlin je bila primorana da napusti njihov zajednički dom u Astoriji, Kvins, i potraži utočište kod svojih roditelja na Long Ajlendu. Oni su joj bili velika podrška dok je pokušavala da se izbori sa depresijom, anksioznošću i posttraumatskim stresom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading