VERENIK 4 GODINE NIJE VODIO LJUBAV SA MNOM: Poludela sam i odvukla ga u krevet, a on je uradio OVO!

Autor: Aleksandar Novaković

Lifestyle

07.05.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedostatak intimnih odnosa može da uništi i najjaču vezu, a u to se uverila i mlada Britanka čiji verenik je potpuno nezainteresovan za vođenje ljubavi.

VERENIK 4 GODINE NIJE VODIO LJUBAV SA MNOM: Poludela sam i odvukla ga u krevet, a on je uradio OVO!

Foto: Shutterstock

Da li ljubav zaista može da pobedi sve nedaće? Sigurno će odgovori biti različiti, ali svi se slažu da anonimna Engleskinja prolazi kroz pravu agoniju.

U postu na Redditu, ona je opisala kakve probleme ima sa verenikom.

- On je ljubav mog života, ali ne znam koliko još mogu ovo da izdržim. On ima strah od intimnosti i totalno je nezainteresovan za vođenje ljubavi. Što je najgore, on i ne pokazuje želju da nešto promeni, a čak i kad uspem da ga odvučem u krevet, on je nemoćan da bilo šta "uradi" - priča ona i nastavlja:

- Iako naša veza četiri godine trpi zbog ovoga, ja obožavam sve u vezi sa njim, on je divan i ima veliko srce. Dešava se da prođe i po pet meseci da me bukvalno ne dotakne, i polako postajem umorna od svega. Kada izgubim živce, odvučem ga u krevet, a on me samo pogleda, okrene se i izađe is sobe!

Foto: Shutterstock

Ona ne zna šta da radi

Budući da se primiče datum njihovog venčanja, devojka je sve očajnija.

- Glupo je da lažem, intimni odnosi su mi veoma važni. Mislila sam da će se stvari promeniti posle godinu, dve, ali na žalost to se nije dogodilo. Žrtvovala sam bitan deo svoje ličnosti i nisam spremna da bez intimnosti živim do kraja života - navodi Engleskinja.

Ne može se reći da ona nije uložila ogroman trud da se situacija promeni - probali su sa terapijom za parove, raznim lekovima, pa čak i sa zakazivanjem, vođenja ljubavi, ali uzalud, ništa nije pomoglo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading