PROVERENO U PRAKSI: Tri načina da ga izludite i zauvek ukradete njegovo srce

Autor: Aleksandar Novaković

Lifestyle

06.05.2024

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepota nije u sjaju usana, filterima na Snepčetu ili pokazivanju besprekornih veština šminkanja.

PROVERENO U PRAKSI: Tri načina da ga izludite i zauvek ukradete njegovo srce

Foto: Shutterstock

Ona se nalazi u emocijama i onome što leži u nama. Ponekad je dovoljan samo osmeh ili vaše prisustvo da očarate muškarca, ali siguran način da uspostavite pravu vezu je nešto dublji.

Tri jednostavna načina kako da osvojite muškarca i "ukradete" mu srce.

Autentičnost

To je kliše, ali istina - da biste naterali muškarca da se zaljubi u vas, budite svoji. Neki se kolebaju da otkriju svoje pravo ja, plašeći se da će otkriti svoju ranjivost, ali postoji nešto moćno i privlačno u osobi koja nije uplašena da pokaže svoje nesavršenosti. Što više pokažete svoje pravo ja muškarcu, bićete privlačniji za njega.

Republika

Foto: shutterstock

Ako ste srećni kada ste solo, bićete srećni i u vezi

Građenje emocionalne nezavisnosti

Pre nego što se potrudite da se muškarac zaljubi u vas, prvo morate da volite sebe. Mnogi jaki odnosi se zasnivaju na prijateljstvu, ali najvažnije prijateljstvo je ono koje imaš sa samom sobom. Radi se o tome kako posmatrate usamljenost i samoću. Kada se osećate udobno u svojoj koži, to vas oslobađa pritiska. Nije lako, ali što se više suočavate s tim, manje je zastrašujuće. Mogućnost da izgradite prijateljstvo i pomirite se sa svojom samoćom omogućava vam da vidite da ste slobodni, što olakšava upoznavanje muškaraca.

Biranje kvaliteta bez pritiska okoline

Mnoge žene ulaze u veze zbog pritiska okoline. Devojke izlaze sa muškarcima koji im zaista ne odgovaraju, samo da bi se uklopile u određeni kalup. Međutim, kada ste zadovoljni svojim životom, odvjite vreme da nađete pravog gospodina i pustite gospodina Nasumičnog, koji vam, u stvari, ne odgovara.

Ako ste srećni kao singl, bićete srećni i u vezi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading