PREVARILA SAM MUŽA S DVOJICOM MLAĐIH MUŠKARACA, A ON SE ODUŠEVIO: Sada je od mene tražio neverovatnu stvar

Autor: Aleksandar Novaković

Lifestyle

17.04.2024

09:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je saznala da ju je muž prevario sa starijom ženom, jedna Britanka je odlučila da mu se osveti punom merom i vodila je ljubav sa dvojicom mlađih muškaraca.

PREVARILA SAM MUŽA S DVOJICOM MLAĐIH MUŠKARACA, A ON SE ODUŠEVIO: Sada je od mene tražio neverovatnu stvar

Foto: shutterstock

- Muž ima 38, a ja 34 godine i imamo dvoje dece. Moj svet se srušio kada sam saznala za suprugovu aferu na poslu. Htela sam osvetu po svaku cenu i počela sam da koristim aplikacije za upoznavanje - počinje ona svoju priču.

- Sve se završilo tako što sam vodila ljubav s dvojicom mlađih muškaraca koje sam upoznala preko interneta. Nisam se baš ponosila sobom, i mužu sam rekla istinu, ali njegova neočivana reakcija me je šokirala - nastavlja žena.

- Rekao mi je da njega sve to uzbuđuje i da bi voleo da gleda kako imam intimni odnos s jednim od mladića koje sam upoznala! - navodi Britanka.

Ona kaže da ju je muž ubeđivao da je nije prevario i da je samo prijatelj sa starijom ženom sa posla.

Foto: shutterstock

Ona ne zna šta da radi

- Nisam mu poverovala i naš odnos je bio veoma loš. Volela bih da ostanemo zajedno, ali se bojim šta će se dogoditi ako mu ispunim želju - zabrinuta je žena.

Odgovor pshiloga:

Pre nego što uopšte budete razmatrali ispunjenje njegove fantazije, morate prvo da se pozabavite razlozima za njegovu preljubu, i da razmislite zašto se vi osećate napušteno.

Ako ovo ne uradite, ostvarenje fantazije će samo produbiti vaše probleme.

Imate decu i zbog njih se valja potruditi oko bolje komunikacije.

Njegova želja je oblik voajerizma, i njegovo zadovosljstvo dolazi od gledanja.

Na kraju, uvek imajte u vidu da vi možete da odbijete njegov zahtev. Verovatno je dobra ideja da zajeno posetite terapeuta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading