ZAVISNICI OD RASKIDA: Njih dvoje najviše uživaju u svađanju, a njihovo objašnjenje će vas oboriti s nogu!

Autor: Aleksandar Novaković

Lifestyle

15.04.2024

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok skoro svaki čovek na svetu želi da izbegne svađe u vezi, mladi par koji je u vezi nekoliko godina jedva čeka konfliktne situacije, i njih dvoje bukvalno uživaju u svađanju.

ZAVISNICI OD RASKIDA: Njih dvoje najviše uživaju u svađanju, a njihovo objašnjenje će vas oboriti s nogu!

Foto: Shutterstock

To što im svi kažu da nisu normalni i da bi morali dobro da razmisle o svojem ponašanju, nimalo ne pogađa momka i devojku, koji su do sada raskidali i mirili se više od 20 puta.

A njihovo objašnjenje, prilično jednostavno - oni najviše uživaju u vođenju ljubavi koje prethodi pomirenju!

- Zajedno smo nekoliko godina i svađe su za nas uobičajena stvar. Kad god raskinemo, obično veoma brzo počinjemo da se odlično slažemo. On me tada neverovatno privlači, i pocepala bih odeću sa njega, a znam da isto oseća i on - priča devojka.

Oni već imaju razrađenu rutinu - posle pomirenja, sve je u redu par nedelja, a zatim počinju svađe i neminovni raskid. 

Foto: shutterstock

Njihovo objašnjenje je šokiralo sve

- Niko od mojih prijatelja i članova familije više ne želi da sluša o našim svađama. Kažu nam da naše ponašanje nije normalno, i da moramo odmah nešto da promenimo. Ali, problem je u tome što nas dvoje ne znamo kako da izađemo iz začaranog kruga - priznaje ona i dodaje:

- Ubeđena sam da smo nas dvoje stvoreni jedno za drugu, ali očigledno nam je potrebna stručna pomoć kako bismo prestali da se svađamo.

Nije nikakva novost da su intimni odnosi posle pomirenja veoma intenzivni, ali stručnjaci smatraju da je u slučaju ovog para, veoma ekstremno posvetiti celu vezu izazivanju tog efekta "pomirenja".

Sa druge strane, teško je zamisliti da bi brak mogao da funkcioniše duže vreme uz stalne raskide...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading