SPAVALA SAM SA 500 MUŠKARACA! Savetujem svim ženama da urade to isto, evo i ZAŠTO!

Autor: Aleksandar Novaković

Lifestyle

15.04.2024

18:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samanta Filips, nekadašnji Penthaus model, kaže da je vodila ljubav sa 500 muškaraca, i kako kaže, savetuje svom ženma da krenu njenim putem.

SPAVALA SAM SA 500 MUŠKARACA! Savetujem svim ženama da urade to isto, evo i ZAŠTO!

Foto: Printscreen/Youtube/Sam Phillips

Nismo sigurni koliko bi žena poslušalo Samantin savet, ali njeno objašnjenje je u svakom slučaju izazvalo mnogo pažnje.

- Čovek koga izaberete nakon što ste vodili ljubav sa 500 muškaraca, mora da bude specijalna osoba - navodi Samanta i dodaje:

- Kada ste mladi i kada istražujete granice svoje seksualnosti i pokušavate da shvatite šta vam prija, a šta ne, trebalo bi da imate intimne odnose sa što više muškaraca!

- Pre nego što se smirite morate da budete sigurni da ste probali sve što ste želeli i da ste sigurni u svoj izbor. Ne želite da se pitate da li ste nešto propustili - smatra Filipsova.

Samanta objašnjava da je lista partnera poput švedskog stola, i da morate da probate sve što se nudi s jelovnika, pre nego što odlučite koje je vaše glavno jelo.

Foto: shutterstock

Njeno objašnjenje je veoma originalno

- Moj ljubavni život je počeo na veoma neobičan način. Upoznala sam dve lezbijke, Bobi i Anitu koje su radile u SM klubu na Menhetnu. Njih dve su bile fantastične, nikada me nisu ni dodirnule i uz njih sam mnogo naučila. Zaposlile su me u njihovom klubu i tu sam svašta videla - političare i poznate ličnosti koje su plaćale velike sume da bi bili bičevani i ponižavani - kaže Samanta.

- To je zaista bilo čudno mesto za učenje o osnovama vođenja ljubavi - dodaje ona.

Inače, Samanta ima više od 40 godina iskustva u industriji filmova za odrasle, i kako kaže, trenutno je njen posao da obučava nove glumice u filmovima za odrasle, i da ih nauči šta smeju, a šta ne da rade. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading