VERENIK JOJ TRAŽIO DA JOŠ JEDNOM SPAVA SA BIVŠOM: Razlog je nikad bizarniji, a reakcija njegove devojke PONIŽAVAJUĆA!

Autor:

Lifestyle

09.01.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kune se da je voli, ali joj traži da još jednom ima odnose sa bivšom.

VERENIK JOJ TRAŽIO DA JOŠ JEDNOM SPAVA SA BIVŠOM: Razlog je nikad bizarniji, a reakcija njegove devojke PONIŽAVAJUĆA!

Foto: shutterstock

Devojka je sve otkrila zahvaljujući jednom detalju iz kupatila

Jedna devojka podelila je iskustvo za "Dejli star". Njen dečko želi da poslednji put spava sa bivšom, zbog čega ona oseća da bi trebalo da ga izbaci iz života. 

- Moj verenik želi da pozove svoju bivšu devojku pre nego što se venčamo - počinje ispovest jedna žena. 

Sa bivšom devojkom se naglo rastao 2020. godine na početku pandemije. Ona je bila prisiljena da se vrati kući kako bi brinula o roditeljima, dok je on ostao u njihovom iznajmljenom stanu. Onda je dobio novi posao, a stanodavac je prodao stan i razišli su se. 

- Danas, mi smo vereni, a ta devojka živi daleko, ali on i dalje oseća da među njima ima nedovršenog posla - objašnjava žena i dodaje:

Foto: Shuttestock

Žena zabrinuta zbog muškarca

- Žali se da su se razišli nakon četiri godine bez pravog pozdrava. Kune se da me voli i namerava ostatak života da provede sa mnom, ali osećam da će to poglavlje biti zatvoreno ako spava s njom samo još jednom. Razgovala sam s njom putem videopoziva nekoliko puta i čini se da je veoma ljubazna. Ona ima novog dečka koji je tu ili nije, i uverava me da nije zainteresovana da se vrati mom vereniku. Slaže se da je njihov razlaz bio nespretan i želi da prihvatiti plan. Volim ga svim srcem, ali je li ovo najveća žrtva? Ono što on ne shvata je da sam ja potajno veoma nesigurna i ljubomorna osoba. Ne znam šta bi bilo gore, gledati ih u tome ili im se pridružiti? Šta mogu reći, a da ne ispadnem razmažena? - priča devojka kako se oseća.

 

Neki od saveta koji su uputili ovoj devojci je da ne radi ništa što joj nije prijatno, ali i da razmisli šta će biti ako on poželi ponovo da viđa svoju bivšu devojku?

Šta biste vi uradili da ste na njenom mestu?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading