OVE POZE BI MUŠKARCI ZAKONOM ZABRANILI: Ne insistirajte, ovo stvarno ne vole!

Autor:

Lifestyle

18.01.2023

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tačno je! Postoje poze koje bi muškarci rado zaobišli!

OVE POZE BI MUŠKARCI ZAKONOM ZABRANILI: Ne insistirajte, ovo stvarno ne vole!

Foto: Pixabay/ Stas_F

Sreća u ljubavi

Iako je reč o intimnim odnosima u kojima uglavnom svako uživa, postoje određene poze koje nisu prijatne. Muškarci, baš kao i žene, imaju  poze u seksu koje im definitivno nisu omiljene. Kada se "greje krevet", nešto bi pre zaobišli. Razlog je jednostavan, zauzimanjem ovakve poze, oni više nisu dominantni, tako da možda i možete da pretpostavite o čemu se radi.

Seks u kadi

Istraživanje u seksualnom smislu jako je važno za napredak u vezi, strast i ljubav, ali seks u kadi je više nego nepoželjan. Zašto? Površina je tvrda, neprijatna je, za čas možete da se povredite i tesno je. Tuš kabina je možda bolja opcija, ako je dovoljno velika da možete oboje stati unutra.

Stojeći položaj

Definitivno najčešća poza koju možete videti u filmovima, ali u stvarnosti? Pa baš teško! Zato što je ovaj položaj težak. Držati partnerku može biti naš neprijatno posle dužeg vremena.

Foto: Izvor: Unsplash/ We-Vibe Toys

Par se ljubi u kuhinji

Kašika poza

Ova poza izuzetno je draga ženama zbog nežnosti koju im partner dodatno pruža, ali neke muškarci su malo više vizuelni tipovi i pre uživaju dok gledaju u ženu, prenosi "Krstarica".

Najpopularnije poze u seksu

Na osnovu istraživanja, otkriveno je koje su poze najpopularnije u Londonu, a neke od njih baš iznenađuju. Istraživanje stručnjaka za seks obuhvata analizu podatka Gugl trendova o 17 seksualnih položaja kako bi se otkrilo koje su poze najpopularnije. Ispostavilo se da su ljudi više za “klasiku“, prenosi “Dejli star“.

Ležeći položaj bio je najtraženiji položaj za seks, a misionarski je bio na drugom mestu. Kaubojska poza je treća najpopularnija poza za parove koji žele da budu malo živahniji u krevetu.

Foto: Izvor: Unsplash/ We-Vibe Toys

Muškarac čeka ženu u krevetu

Misionarska poza

U moderno doba njene prednosti su to što se na nju gleda kao na najintimniji položaj, izuzetno blizak i povećava povezanost kroz kontakt očima. To je takođe jedan od najmanje zastrašujućih položaja zbog nedostatka napora koji je potreban da jedno drugo postavite u ovaj položaj i nastavite sa seksualnim činom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading